Houtspel levert duurzaam houten speelgoed en een uitgebreid assortiment van houten knutselmaterialen online aan particulieren. Hiernaast werken we ook regelmatig voor scholen, kinderdagverblijven, gastouders en BSO’s en daar zijn we trots op. Naast de standaard producten kunnen we voor deze bedrijven alle materialen voor de speel-, bouw-, knutsel-, buitenspeel- en zelfs Gymhoek verzorgen. Dit is altijd maatwerk. We hebben enkele voorbeelden van mogelijkheden en productgroepen beschreven.

Bouwhoek inrichten

Naast de vele blokkensets die je op de website kunt vinden, is ook de Haagse blokkenset al jaren populair in de bouwhoek. Deze grote blokkenset is de basis voor elke bouwhoek. De blokken zijn lekker groot en zijn bijna niet kapot te krijgen. Samen met onze partner VanDijkToys kunnen we ook groot materiaal als de Haagse blokkenset(s) en bijbehorende kasten voor u verzorgen.

bouwhoek voor scholen en BSO's

Knutselmateriaal voor school en BSO

Naast speelgoed bieden we ook een uitgebreid assortiment van knutselmaterialen waarvan slechts een deel op de webshop staat. Van ijsstokjes tot kurk tot krasvel. Alle knutselmaterialen zijn leverbaar in ruime hoeveelheden zodat de hele klas (of school) gelijktijdig hetzelfde project kan uitvoeren. Eventueel benodigde gereedschappen zoals scharen (ook voor linkshandige kinderen) kunnen ook verzorgd worden. Neem contact met ons op en wij denken graag mee hoe (en met welke materialen) we uw project tot een succes kunnen maken!

knutselmateriaal voor scholen en BSO

Buitenspeelgoed

Vast buitenspeelgoed van speelhuisje tot klimtoestel en ook los speelgoed als skelters of steps. We bieden verschillende maten en mogelijkheden. Voor bij de woning in de tuin, tot op het schoolplein. We kunnen leveren op basis van zelf in elkaar zetten maar ook compleet geassembleerde en geïnstalleerde levering is mogelijk. Keuze hierin heb je echter niet altijd; Dit hangt volledig af van de richtlijnen die de fabrikant gesteld heeft.

buitenspeelgoed voor scholen en bso's

Schoolmeubilair / Kinderopvang meubels en inrichting

Voor scholen, maar ook gericht op kinderopvang en BSO kunnen we o.a. stoelen, tafels, krukjes en kasten verzorgen. Hiernaast vallen ook de speelkussens, foamblokken en verschillende muur- en wandspellen binnen de mogelijkheden. Op basis van de ruimte, de behoefte en het budget dat beschikbaar is denken we graag mee om de best mogelijke inrichting te verzorgen.

meubels voor scholen en BSO's

Poppenhuizen en poppenhoek

Poppenhuizen zijn geliefd maar lang niet altijd even kwalitatief terwijl dat juist voor Scholen, Gastouders en BSO’s belangrijk is. Ondanks dat wij op de site (om deze reden) maar een beperkt aantal poppenhuizen aanbieden, kunnen we een verscheidenheid aan poppenhuizen en en andere spullen voor in de poppenhoek verzorgen. Afhankelijk van uw vraag en waar de spullen gebruikt gaan worden, kunnen we u de best passende producten aanbieden.

poppenhoek voor scholen en bso's

Educatief speelgoed

Natuurlijk vind je al een heleboel educatief speelgoed in onze webshop maar we kunnen een nog veel groter assortiment leveren. Denk hierbij aan puzzels, materialen om vormen leggen mee te oefenen, materialen om het tellen mee inzichtelijk te maken enzovoort. Ben je op zoek naar een speciaal soort educatief speelgoed? Neem van zeker even contact met ons op zodat we met u mee kunnen zoeken.

educatief speelgoed voor scholen en bso's

Goed om te weten

Wij werken samen met een selecte groep van leveranciers waarvan we weten dat alle producten van goede kwaliteit zijn. Onze mogelijkheden zijn niet eindeloos maar ruim voldoende om elke gewenste inrichting of thema te kunnen realiseren in de best mogelijke kwaliteit. Op de school, kinderopvang of BSO zullen de producten immers intensief gebruikt worden.

Voorkeursleveranciers voor onze professionele maatwerkoplossingen:

  • Van Dijk Toys (NL)
  • Creativ Company (NL)
  • Commotion (EN)
  • Eduplay (DE)

Neem contact met ons op als u een vraag heeft over onze mogelijkheden speciaal voor scholen, BSO's en gastouders.

Product toegevoegd aan verlanglijst