Inspiratie

Sint Jansfeest

Sint Jansfeest

Onze gastblogster Djoeke blogt voor ons over producten die haar opvallen, over antroposofische jaarfeesten en ze test (samen met haar kinderen) onze producten uit. In deze blog staat het Sint Jansfeest centraal waarbij de zomer wordt ingeluid  door een sprong over het vuur. Benieuwd?
Lees meer
Het vroege voorjaar

Het vroege voorjaar

Onze gastblogster Djoeke blogt voor ons over producten die haar opvallen, over antroposofische jaarfeesten en ze test (samen met haar kinderen) onze producten uit. In haar eerste blog viert ze het voorjaar en krijgt de tuinman met zijn tuintje een plekje op de seizoenstafel. Benieuwd?
Lees meer
Top 10 paas decoratie

Top 10 paas decoratie

Met nog 2,5 week te gaan tot pasen beginnen we allemaal de behoefte te voelen om ons huis op zijn paasbest aan te kleden. De seizoenstafels worden aangepast, de paas takken worden in huis gehaald en we zoeken massaal pinterest af naar de beste knutselprojecten. Voor wat extra inspiratie brengt Houtspel onze paas decoratie top 10. Benieuwd?
Lees meer
Bouwen met Brikkon

Bouwen met Brikkon

Het is donderdagmiddag en het regent ...... alweer. Inmiddels begint de verveling in huize Houtspel toe te slaan en is het tijd voor drastische maatregelen: het is tijd voor een Brikkon competitie! Brikkon, hoor ik je denken. Jawel, Brikkon! Dat zijn houten basissen waarmee je met je eigen lego voorraad de coolste dingen kunt bouwen. Benieuwd?
Lees meer
Valentijns seizoensboom

Valentijns seizoensboom

Hebben jullie hem al thuis? De XL seizoensboom van Speelbelovend? Deze geweldige houten boom is eenvoudig om te toveren zodat hij bij elk seizoen of gebeurtenis past. Speciaal voor Valentijnsdag hebben wij hem deze keer omgetoverd tot een super zoete valentijnsboom. Benieuwd hoe?
Lees meer
Inspiratie voor de XL seizoensboom

Inspiratie voor de XL seizoensboom

Soms heb je van die producten, die moet je gewoon hebben. Dat is de XL seizoensboom voor ons. De boom is maar liefst 70 cm hoog en is ideaal voor gebruik op de seizoenstafel. Voor iedereen die daar een beetje inspiratie voor kan gebruiken hebben wij het internet afgezocht naar een paar geweldige voorbeelden. Benieuwd?
Lees meer
De grote houten bosrand op de seizoenstafel

De grote houten bosrand op de seizoenstafel

Whoop, whoop, het ultieme product voor op de seizoenstafel, de grote houten bosrand van De Noest is vanaf nu toegevoegd aan ons assortiment. Om te laten zien hoe veelzijdig deze geweldige bosrand is hebben we alvast enkele voorbeelden voor jullie bij elkaar gezocht. Benieuwd?
Lees meer
Ons 2016

Ons 2016

Daar is hij dan, de allerlaatste dag van 2016 is aangebroken. Een dag die in het teken staat van terugkijken op het afgelopen jaar en plannen maken voor het volgende jaar. Ook wij kijken graag met jullie nog even terug op ons afgelopen jaar. Wat waren onze hoogtepunten en wat waren de best verkopende producten van 2016? Benieuwd?
Lees meer
Knutselen voor kerst

Knutselen voor kerst

Wat is er nu fijner dan in de donkere dagen voor kerst lekker bij elkaar te komen, de lichtjes aan te steken en samen te knutselen. En wat knutsel je dan? Natuurlijk een leuke versiering voor de kerst! Daarom hebben wij de 12 leukste kerst knutselproducten voor je op een rijtje gezet. Benieuwd welke dat zijn?
Lees meer