Inspiratie

Liefde voor rood

Liefde voor rood

Hoera, vandaag is het Valentijnsdag: de dag van de liefde. En laat Houtspel nou eens een heleboel liefde hebben. Zoals de liefde voor rood en de liefde voor houten speelgoed. Daarom zetten we, speciaal voor deze liefdevolle dag, onze mooiste rode producten in het zonnetje. Benieuwd?
Lees meer
Feeling blue?

Feeling blue?

Vandaag is het blue monday. Volgens zeggen de meest deprimerende dag in het jaar, maar daar is Houtspel het helemaal niet mee eens want zeg nou zelf, zoveel prachtige blauwe producten, daar word je toch spontaan blij van? 
Lees meer
Een beetje peg doll kerststal inspiratie

Een beetje peg doll kerststal inspiratie

Kerst komt eraan! Nog maar twee weken en dan zitten we er middenin. In veel huizen is het al op en top kerstsfeer (ook huize Houtspel kan hierover meepraten) en wordt er volop ge -kerst- knutselt. En wat is er dan leuker dan van peg dolls je eigen kerststal maken? Daarom hierbij wat peg doll kerststal inspiratie. 
Lees meer
Sint Maarten viering

Sint Maarten viering

Onze gastblogster Djoeke blogt voor ons over producten die haar opvallen, over antroposofische jaarfeesten en ze test (samen met haar kinderen) onze producten uit. In deze blog staat de Sint Maarten viering centraal met uitgeholde pompoentjes en de ridder op zijn paard. Benieuwd?
Lees meer
Owlsome uilenparty

Owlsome uilenparty

Wist je dat je bij Houtspel de allerleukste producten met uilen kunt vinden? Daarom is het tijd voor een owlsome uilenparty waarbij we al deze producten aan je voorstellen. Of je nu op zoek bent naar decoratie met uilen, blokken in uilenvorm of een bijtring in de vorm van een uil, houtspel heeft het! Benieuwd naar alle uilen producten?
Lees meer
Mini herfst tafel op een XL houten schijf

Mini herfst tafel op een XL houten schijf

Als we naar buiten kijken kunnen we er eigenlijk al niet meer omheen: de herfst is begonnen. Hoogste tijd dus om onze seizoenstafel om te bouwen tot een heerlijke knusse herfsttafel. In deze blog geven we je inspiratie voor twee kleine herfsttafels die je volledig met onze producten kunt maken. Benieuwd?
Lees meer
Sint Jansfeest

Sint Jansfeest

Onze gastblogster Djoeke blogt voor ons over producten die haar opvallen, over antroposofische jaarfeesten en ze test (samen met haar kinderen) onze producten uit. In deze blog staat het Sint Jansfeest centraal waarbij de zomer wordt ingeluid  door een sprong over het vuur. Benieuwd?
Lees meer
Het vroege voorjaar

Het vroege voorjaar

Onze gastblogster Djoeke blogt voor ons over producten die haar opvallen, over antroposofische jaarfeesten en ze test (samen met haar kinderen) onze producten uit. In haar eerste blog viert ze het voorjaar en krijgt de tuinman met zijn tuintje een plekje op de seizoenstafel. Benieuwd?
Lees meer
Top 10 paas decoratie

Top 10 paas decoratie

Met nog 2,5 week te gaan tot pasen beginnen we allemaal de behoefte te voelen om ons huis op zijn paasbest aan te kleden. De seizoenstafels worden aangepast, de paas takken worden in huis gehaald en we zoeken massaal pinterest af naar de beste knutselprojecten. Voor wat extra inspiratie brengt Houtspel onze paas decoratie top 10. Benieuwd?
Lees meer