Betalen

Betalen kan bij Houtspel.nl via overschrijving, via Ideal, via Mister Cash en via Paypal. Deze betaalmogelijkheden worden u allemaal zonder extra kosten aangeboden!

Overschrijving (gratis!)

Wanneer u voor bankoverschrijving gekozen heeft, krijgt u direct na de bestelling een email ter bevestiging van uw bestelling. In deze mail staan het te betalen bedrag, het ordernummer en een aantal andere betalingsgegevens aangegeven. Let er bij overschrijven op dat u bij de betaling duidelijk het ordernummer aangeeft!

Bij overmaken geldt als datum van betaling de datum van creditering op de bankrekening. Betalingen dienen binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan. Wanneer een betaling niet binnen deze termijn is voldaan, zal de bestelling worden geannuleerd.

Bankgegevens Houtspel.nl

Bank: ING
Rekening: IBAN: NL15INGB0006039843
BIC: INGBNL2A 
Ten name van: Houtspel nl, Almere

Ideal of Mister Cash (gratis!)

Wanneer u voor betaling via Ideal of Mister Cash gekozen heeft, wordt u direct na de bevestiging van de bestelling doorverwezen naar een beveiligde betaalomgeving. Hier kunt u uw bank selecteren om vervolgens te betalen zoals u dat via internetbankieren van uw bank gewend bent. Houtspel.nl werkt voor de Ideal-betalingen samen met Mollie. Tijdens de Ideal betaling ziet u staan dat het geld overgemaakt wordt aan de leverancier: Mollie inzake Houtspel.

Credit Card (Extra betalingskosten: +1,5%)

Wanneer u voor betaling via Creditcard heeft gekozen, dan betaalt u op basis van de creditcard-gegevens zoals deze op uw creditcard staan. Creditcard betalingen verlopen via onze betalingspartner: Mollie.

Paypal (Extra betalingskosten: +3%)

Wanneer u voor betaling via Paypal heeft gekozen, dan betaalt u door middel van uw Paypal-account met uw eigen mailadres en wachtwoord. Het is via Paypal evt ook mogelijk om met uw creditcard te betalen. Voor meer informative over betalen via Paypal kijkt u op paypal.nl. Paypal betalingen verlopen via onze betalingspartner: Mollie.

Reclamaties

Er wordt van u verwacht dat u de producten, zodra deze zijn ontvangen, keurt en daarbij vaststelt of de producten in orde zijn. Bij een verkeerde levering of bij fabricagefouten zorgt Houtspel.nl voor restitutie van het betaalde of een gratis herlevering. De in de branche gebruikelijke afwijkingen en / of verschillen in kwaliteit, maat, model of afwerking kunnen geen grond zijn voor reclamatie. Reclamaties zijn alleen mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel en dienen vooraf via het contactformulier aangemeld te zijn. Niet vooraf aangemelde retourzendingen worden geweigerd.

BTW

Bij alle, op Houtspel.nl genoemde prijzen, is de standaard BTW van 21% van toepassing en is deze reeds in de prijs meegenomen. Er zal dus geen extra BTW in rekening worden gebracht bij uw bestelling. Aangezien Houtspel.nl gericht is op particulieren, kunnen er geen verzendingen plaatsvinden waarbij er geen BTW in rekening zal worden gebracht. Indien u hier als bedrijf toch gebruik van wilt maken dient u dit voorafgaand aan uw bestelling telefonisch of via het contactformulier kenbaar te maken.

Verzenden

Houtspel.nl zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen. Houtspel.nl verzendt al haar producten in nederland via Postnl en gebruikt hierbij brievenbus- en pakketpostzendingen. Verzendingen naar het buitenland worden verzorgd door Postnl. Indien de bestelling als brievenbuszending mogelijk is, zal het product in een bubble-enveloppe of brievenbus-verzenddoos verzonden worden. Als plaats van levering geldt het adres dat u aan houtspel.nl als verzendadres heeft opgegeven.

Houtspel.nl streeft er naar een zo groot mogelijk deel van het assortiment op voorraad te hebben. Houtspel.nl zal alle bestellingen zo snel mogelijk (gewoonlijk binnen 48 uur), maar uiterlijk binnen 30 dagen uitvoeren. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt u hierover uiterlijk 30 dagen na het plaatsen van de bestelling bericht. Wanneer de levering van een besteld product onmogelijk blijkt te zijn, zal Houtspel.nl u een vervangend en minimaal gelijkwaardig product aanbieden. In dit geval kunt u altijd kosteloos de bestelling annuleren.

Retourzendingen

Binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling heeft u de mogelijkheid om zonder opgave van redenen het artikel te retourneren. Het artikel dient hierbij compleet, ongebruikt en zo veel mogelijk in (of in ieder geval met) de originele verpakking geretourneerd te worden. Alle bijkomende kosten zijn hierbij voor uw rekening. Na ontvangst van de te retourneren artikelen zal het bijbehorende bedrag binnen 2 dagen naar u overgemaakt worden. Indien de volledige bestelling geretourneerd is, zullen ook de door u gemaakte kosten voor het naar u toezenden van de artikelen aan u teruggeboekt worden. Alleen wanneer een artikel defect is, zullen de kosten voor de eventuele retourzending voor rekening van Houtspel zijn. Voor het omruilen of terugsturen van uw bestelling dient u vooraf contact op te nemen via het contactformulier. Niet vooraf aangemelde retourzendingen worden geweigerd.

Verzend- en verpakkingskosten

Houtspel.nl rekent bij bestellingen tot €75,- in Nederland en tot €100,- naar het buitenland verzend- en verpakkingskosten. Bij zendingen onder de €75,- zijn deze voor zendingen in Nederland €3,95 of €5,95. Dit is afhankelijk van de afmetingen van de bestelde artikelen bij elkaar opgeteld. Standaard wordt €5,95 doorberekend aan de klant. Enkel wanneer de bestelde producten qua afmeting en gewicht nog in een brievenbusdoos passen, word er €3,95 in rekening gebracht. Naar het buitenland wordt er bij bestellingen onder de €100,- altijd €8,95 in rekening gebracht voor de verzend- en verpakkingskosten.

Product toegevoegd aan verlanglijst