Loose parts

Loose-parts speelgoed van o.a. Grapat en Grimms

Met loose parts houten speelgoed wordt meer dan alleen de creativiteit extra gestimuleerd. Leg met loose parts de mooiste mandelas en alle soorten figuren die je verzinnen kan. Loose parts speelgoed helpt daarnaast ook zeer goed goed bij het verbeteren van de motoriek, het leren rekenen, sorteren en bijvoorbeeld de kleurenleer. Populair zijn de loose-parts speelgoedsets van Grapat en Grimms.

Item 1-24 van 142 in totaal item(s)

Loose parts zijn simpel en aantrekkelijk

Loose parts zijn van oorsprong vaak kleine dingen waar je met enkel je fantasie al heel veel mee kunt doen. Steentjes, eikeltjes uit het bos maar bijvoorbeeld ook bloemetjes, lucifers, schelpen of paperclips kunnen perfect dienst doen als loose parts. Het leuke is dan ook dat al deze dingen ook gewoon aantrekkelijk zijn om mee te spelen/rommelen. Dat is precies waar loose parts speelgoed op gericht is: Lekker spelen en rommelen met simpele maar aantrekkelijke figuren. Het spel draagt vervolgens bij aan de fantasie en motoriek etc.

Loose parts zijn open ended en bieden vele mogelijkheden!

Loose parts vertellen je niet waar ze precies voor zijn en daarom kun je ze overal toepassen. Gebruik Loose parts los of in combinatie met ander speelgoed. Het maakt namelijk niet uit wat voor spel er gespeeld wordt, loose parts kunnen daar vrijwel altijd een goede toevoeging bij zijn.

Loose parts en Grapat

Grapat is een jong merk dat zich sinds het begin volledig gericht heeft op de ontwikkeling van houten Loose parts speelgoed. Vrijwel alle speelgoedsets van Grapat bestaan uit simpele elementen die allemaal perfect met elkaar te combineren zijn. Met het steeds populairder worden van loose parts speelgoed is ook Grapat steeds populairder geworden. Inmiddels is Grapat het meest bekende merk als het gaat om Loose parts en open ended speelgoed. Een groot deel van het assortiment van Grapat vind je dan ook deze pagina.

Product toegevoegd aan verlanglijst