Blog

Knutsel een gepunnikte muur decoratie

Knutsel een gepunnikte muur decoratie

Dit houten liefdesbordje gemaakt van een houten schijf met daarop een gepunnikt woord is een geweldige decoratie voor bijvoorbeeld op de kinderkamer en het leuke is: je maakt hem heel simpel zelf! Wil jij zelf ook aan de slag? In deze blog leggen we stap voor stap uit hoe jij dit bordje zelf kunt maken. Benieuwd?
Lees meer
Liefde voor rood

Liefde voor rood

Hoera, vandaag is het Valentijnsdag: de dag van de liefde. En laat Houtspel nou eens een heleboel liefde hebben. Zoals de liefde voor rood en de liefde voor houten speelgoed. Daarom zetten we, speciaal voor deze liefdevolle dag, onze mooiste rode producten in het zonnetje. Benieuwd?
Lees meer
Houtplak XXL inspiratie

Houtplak XXL inspiratie

Ben jij ook een echte Do It Yourselfer? Zo eentje waarvan het hoofd over blijft lopen van creatieve ideeën en die met vrijwel alles aan de slag kan? Dan zijn onze nieuwe knutselproducten: de houtplak XL en de houtplak XXL echt wat voor jou! Om je alvast op weg te helpen hebben wij vast wat ideeën bij elkaar gezocht. Benieuwd?
Lees meer
Zin in een spelletje?

Zin in een spelletje?

Ooh wat zijn ze leuk, de spelletjes van ons nieuwste merk Milaniwood. En leuk is niet alles: naast dat het bijzonder gezellig kan zijn om met je kinderen een gezelschapspelletje te spelen kan het je kinderen ook helpen om allerlei vaardigheden aan te leren, denk hierbij aan het houden aan regels en omgaan met verlies. Benieuwd welke spelletjes we hebben toegevoegd?
Lees meer
Feeling blue?

Feeling blue?

Vandaag is het blue monday. Volgens zeggen de meest deprimerende dag in het jaar, maar daar is Houtspel het helemaal niet mee eens want zeg nou zelf, zoveel prachtige blauwe producten, daar word je toch spontaan blij van? 
Lees meer
Een beetje peg doll kerststal inspiratie

Een beetje peg doll kerststal inspiratie

Kerst komt eraan! Nog maar twee weken en dan zitten we er middenin. In veel huizen is het al op en top kerstsfeer (ook huize Houtspel kan hierover meepraten) en wordt er volop ge -kerst- knutselt. En wat is er dan leuker dan van peg dolls je eigen kerststal maken? Daarom hierbij wat peg doll kerststal inspiratie. 
Lees meer
Een Sinterklaas seizoensboom

Een Sinterklaas seizoensboom

Hoera, Sinterklaas en zijn Pieten hebben ons land weer gevonden. De hoogste tijd om ons huis in Sinterklaas sfeer te versieren, bijvoorbeeld door de seizoensboom van Speelbelovend een Sinterklaas make over te geven. Om je een beetje inspiratie te geven hebben wij de leukste voorbeelden bij elkaar gezocht. Benieuwd?
Lees meer
Sint Maarten viering

Sint Maarten viering

Onze gastblogster Djoeke blogt voor ons over producten die haar opvallen, over antroposofische jaarfeesten en ze test (samen met haar kinderen) onze producten uit. In deze blog staat de Sint Maarten viering centraal met uitgeholde pompoentjes en de ridder op zijn paard. Benieuwd?
Lees meer
Sint Maarten lampion knutselen

Sint Maarten lampion knutselen

Nog twee dagen en dan is het weer Sint Maarten, het feest waarbij van oudsher lampionnetjes centraal staan. Natuurlijk kun je een lampionnetje kopen in de winkel maar de leukste en mooiste lampionnen maak je natuurlijk zelf! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze geweldige gepunnikte lampion? De beschrijving staat nu op de blog, benieuwd?
Lees meer