Blog

Daar zit muziek in

Daar zit muziek in

Zo'n prachtige zon overgoten lentedag: daar zit muziek in! Daarom brengt Houtspel vandaag een ode aan de muziek met een verzameling van onze leukste producten waar muziek in zit. Speel jij een deuntje met ons mee met deze geweldige houten producten?
Lees meer
Houtspels houten regenboog maand

Houtspels houten regenboog maand

Wist je dat vanaf het aller eerste begin van Houtspel de houten regenboog ons best verkopende product is? En dat vinden wij bij Houtspel helemaal niet gek want de mogelijkheden met dit, op het oog simpele, stuk speelgoed zijn eindeloos! Om dit te laten zien hebben wij april uitgeroepen tot onze houten regenboogmaand!! Neem een kijkje en laat je inspireren. 
Lees meer
Knutsel een kuikentje die uit zijn ei kruipt

Knutsel een kuikentje die uit zijn ei kruipt

Dit leuke en schattige kuikentje wat net ui zijn ei kruipt is een leuk knutsel projectje voor de pasen. Alles wat je nodig hebt is een peg doll bol en wat verf en binnen de kortste keren heb jij ook zo'n leuke paas decoratie in huis staan. Benieuwd hoe je dit kuikentje precies maakt?
Lees meer
De leukste houten paas decoratie

De leukste houten paas decoratie

Nog minder dan twee weken en het is pasen! Daarom heeft Houtspel de leukste paas decoratie voor je bij elkaar gezocht. Of je nu houdt van minimalistisch of uitbundig, van hout of van kleurig, met deze producten kun je werkelijk alle kanten op en het beste nieuws de prijzen liggen tussen de €2,50 en de €13,25. Benieuwd wat we allemaal hebben?
Lees meer
Peg doll pinguins

Peg doll pinguins

Brrrrr, op deze ijzig koude dag brengen wij een heerlijk winterse knutseltip. Vandaag toveren we twee peg dolls om tot pinguïns die zich prima thuisvoelen in dit koude klimaat. Een werkje dat een stuk makkelijker is dan je misschien zult denken. Benieuwd hoe jij deze pinguïns zelf ook kunt maken? 
Lees meer
De nieuwe producten van Grapat

De nieuwe producten van Grapat

Het is nog maar een jaar geleden dat wij het Spaanse merk Grapat ontdekten. Vanaf het eerste moment dat wij dit merk zagen werd het een van onze favoriete merken. De prachtige kleuren en vormen, de super lieve eigenaars die bij elke stap persoonlijk betrokken zijn en de gedachte achter het merk, wouw. En met de nieuwe 2018 lijn hebben ze ons helemaal ingepakt. Benieuwd wat we hebben toegevoegd?
Lees meer
Knutsel een eenhoorn klok

Knutsel een eenhoorn klok

Je hoeft maar om je heen te kijken en je weet het: de eenhoorn is het op het moment helemaal! Ennuh, dat snappen wij bij Houtspel maar al te goed want wie kan er nou weerstaan bieden aan zo'n aaibaar, glitterend en magisch dier? Daarom bedachten wij een super leuk knutselproject met de eenhoorn in de hoofdrol: een eenhoorn klok! Benieuwd hoe?
Lees meer
Knutsel een gepunnikte muur decoratie

Knutsel een gepunnikte muur decoratie

Dit houten liefdesbordje gemaakt van een houten schijf met daarop een gepunnikt woord is een geweldige decoratie voor bijvoorbeeld op de kinderkamer en het leuke is: je maakt hem heel simpel zelf! Wil jij zelf ook aan de slag? In deze blog leggen we stap voor stap uit hoe jij dit bordje zelf kunt maken. Benieuwd?
Lees meer
Liefde voor rood

Liefde voor rood

Hoera, vandaag is het Valentijnsdag: de dag van de liefde. En laat Houtspel nou eens een heleboel liefde hebben. Zoals de liefde voor rood en de liefde voor houten speelgoed. Daarom zetten we, speciaal voor deze liefdevolle dag, onze mooiste rode producten in het zonnetje. Benieuwd?
Lees meer