Knutsel een vlaggenlijn voor de verjaardagsring

Als je aan feest denkt dan denk je aan slingers. Deze kunnen dan ook zeker niet ontbreken op je eigen verjaardagsring. En wist je dat je deze leuke vlaggelijn slinger heel simpel zelf kunt maken? Hoe? Klik hier om de blog te bekijken.

Read more
Overig
0 comments
40 views

Houtspel cadeautjes markt 2023

Heb je je agenda en een rode pen bij de hand? Goed, je hebt ze nodig! Want op zondag 19 november vindt de 2023 Houtspel cadeautjes markt plaats! Tussen 10:00 en 14:00 uur ben je van harte welkom op de leukste markt van het jaar waarbij je niet alleen tussen de producten kunt snuffelen maar ook ons magazijn in mag wandelen. 

Read more
Nieuws
0 comments
5595 views

De Grimm's 2023 producten

Ze zijn kleurrijk, ze zijn fantasievol, ze zijn hagelnieuw en bovenal: ze zijn vanaf nu verkrijgbaar! In deze blog vertellen we welke 2023 producten van Grimm's zijn toegevoegd aan ons assortiment en hoe je ze kan gebruiken.

Read more
Nieuws
0 comments
5954 views

Een simpel kerststukje voor op tafel

Hoe leuk is het om zelf voor de kerst aan de slag te gaan en de mooiste kerst decoraties uit je mouw te schudden? Met deze stap voor stap werkbeschrijving laten we zien hoe je dit leuke kerststukje met hertjes in een oogwenk zelf maakt. Benieuwd hoe?

Read more
Overig
0 comments
6174 views

Een Sinterklaas kabouterdeurtje knutselen

Niets is zo magisch als de Sinterklaastijd. En deze magie kan heel simpel worden vergroot door in huis wat Sinterklaas versiering aan te brengen zoals dit leuke mini sinterklaasdeurtje die je op de plint kunt bevestigen. Ben jij benieuwd hoe je dit maakt?

Read more
Overig
0 comments
4194 views

De Houtspel cadeautjesmarkt 2022

Pak een rode stift en schrijf het groot in je agenda want op zaterdag 12 november ben je tussen 10:00 uur en 16:00 uur van harte welkom op de leukste markt van het jaar: de Houtspel cadeautjesmarkt. Snuffel tussen de producten, wandel in ons magazijn, ontmoet ons in het echt en maak gebruik van hoge kortingen....

Read more
Nieuws
0 comments
1592 views

Knutsel een ridder steker voor in de verjaardagsring

Niets is leuker dan je verjaardagsring of seizoenstafel echt persoonlijk aan te kleden. Een goede manier om dit te doen is het maken van een eigen steker. In deze blog nemen we je stap voor stap mee hoe je een kleine peg doll in een oogwenk omtovert tot een super leuke ridder steker die bijvoorbeeld perfect bij het Michaelsfeest past. Benieuwd?

Read more
Peg dolls
0 comments
3460 views

De 2022 producten van Grapat

Doe de deuren open, pak een jas, schiet schoenen aan en ga met ons mee want de nieuwe 2022 producten van een van onze favoriete merken Grapat staan online! En dit jaar staan de producten in het teken van buitenspelen, van beestjes, van natuur en van onbegrensde mogelijkheden. Meer weten?

Read more
Nieuws
0 comments
3744 views

Raduga Grëz bij Houtspel

Sommige merken passen zo goed bij je assortiment dat je er gewoon niet omheen kunt: Raduga Grëz is er zo een. Dit merk dat uitblinkt in zijn ontwerpen en kleuren is zo goed te combineren met ons huidige assortiment dat we ze gewoon moesten hebben. Benieuwd?

Read more
Nieuws
0 comments
4241 views
Product toegevoegd aan verlanglijst