Een Sinterklaas kabouterdeurtje knutselen

Niets is zo magisch als de Sinterklaastijd. En deze magie kan heel simpel worden vergroot door in huis wat Sinterklaas versiering aan te brengen zoals dit leuke mini sinterklaasdeurtje die je op de plint kunt bevestigen. Ben jij benieuwd hoe je dit maakt?

Read more
0 comments
3814 views

Knutsel Sint en Piet hangers voor in de seizoensboom

Sinterklaas en zijn Pieterbazen zijn niet alleen aangekomen in Nederland, ook op onze seizoenstafel hebben ze een plekje gekregen. Wij toverden namelijk onze seizoensboom om met super leuke Sinterklaas hangers welke wij zelf maakten met behulp van kralen en vilt. Wil jij zelf ook aan de slag?

Read more
0 comments
5970 views

Sint maarten silhouet knutselen

"Sinte, sinte maarten, de koeien hebben staarten". Hoewel Sint Maarten vandaag anders gevierd gaat worden dan we gewend zijn betekent dit natuurlijk niet dat we er niets aan gaan doen. Dus sloegen wij aan het knutselen om ons huis in Sint Maarten sfeer te brengen en maakten wij een Sint maarten silhouet. Benieuwd hoe?

Read more
0 comments
4069 views

Sint Maarten seizoensboom

Vandaag is de 11e van de 11e, in het zuiden het begin van het carnavals seizoen maar in het midden en noorden van het land ook de dag dat we Sint Maarten vieren en de kinderen met hun lampionnetjes langs de deuren gaan. Speciaal voor deze heuglijke dag toverden wij onze seizoensboom om tot een Sint maarten boom. Benieuwd hoe?

Read more
0 comments
3782 views

Knutseltips voor een winterse seizoensboom

Nu de kou eindelijk Nederland heeft bereikt krijgt ook onze seizoensboom een winterse look. Hiervoor maakten wij 2 verschillende winterse hangers voor in de boom: sneeuwvlokken van ijsstokjes en sneeuwpopjes van kralen en voor beide schreven we een stap voor stap beschrijving: benieuwd?

Read more
0 comments
4466 views

Knutsel een miniatuur kerstwereld

Deze miniatuur kerstwereld is super leuk om te maken en een super geweldige decoratie om neer te zetten of op te hangen rond kersttijd. Benieuwd hoe jij zo'n mini kerstwereld zelf kunt maken? 

Read more
0 comments
3713 views

Sprookjesmaand: klein duimpje

Klein duimpje, het verhaal over een mannetje dat bij zijn geboorte niet groter was dan een duim, die de laarzen van een reus steelt om zo met zijn broertjes en zusjes weer thuis te kunnen komen. Benieuwd hoe je klein duimpje zelf kunt maken of welk speelgoed we gebruikt hebben?

Read more
0 comments
6122 views

Knutsel een windspel met vogeltjes

Het vogeltjes windspel is een super leuk decoratie item voor buiten of voor het raam. Met zijn originele uiterlijk en zijn subtiele rinkelende geluid als de wind met het windspel speelt is het windspel een echte aanrader voor iedereen. Benieuwd hoe je dit windspel het beste in elkaar kunt zetten?

Read more
0 comments
3056 views

Een persoonlijk kraamcadeautje maken

Vorige week ging de juf van onze oudste met zwangerschaps verlof. Zo'n bijzondere gebeurtenis vraagt natuurlijk om een persoonlijk cadeautje dus gingen de oudste en ik aan de slag en maakten wij een super leuk en heel persoonlijk cadeautje. Benieuwd wat het was?

Read more
0 comments
3778 views
Product toegevoegd aan verlanglijst