Creativ Company

Creativ Company

Ontdek of geef uiting aan je eigen creativiteit met de leuke en originele knutselproducten van het Deense bedrijf Creativ Company. Laat je verrassen door de houten figuren zoals konijnen en vogels en bedenk talloze mogelijkheden voor de mini houtplakjes. 

Item 1-24 van 71 in totaal item(s)

Houten knutselmaterialen van CREATIV COMPANY

De uit Denemarken afkomstige knutselmaterialen leverancier Creativ Company is in het jaar 2000 gestart met zijn onderneming. Inmiddels heeft het bedrijf vestigingen in 8 landen en heeft het bedrijf ruim 12000 producten waaronder ook een grote variatie aan houten knutselmaterialen.

Creativ Company heeft een paar speerpunten, zo wil het mensen aanmoedigen hun creativiteit te ontdekken. Dit doen ze door een gevarieerd aanbod aan producten aan te bieden en door zelf zeer regelmatig knutseltips uit te brengen waardoor mensen gemotiveerd worden zelf ook aan de slag te gaan en hun eigen draai aan de leuke tips te geven.

Een ander speerpunt van het bedrijf is het helpen van mensen die om diverse redenen moeite hebben met het vinden van een baan in de reguliere arbeidsmarkt. Zo’n 15% van de werknemers werkbaar bij Creativ Company heeft dan ook een beschutte baan.

Product toegevoegd aan verlanglijst