Hoi, wat leuk dat je onze webshop hebt gevonden!

 

Wij zijn Elmar en Margriet. In 1998 begonnen wij beiden aan een opleiding meubelmaken aan het Hout- en Meubileringscollege in Amsterdam waar we bij elkaar in de klas kwamen en binnen enkele weken de vonk tussen ons oversprong. Inmiddels zijn we vele jaren verder, zijn we getrouwd, zijn we de trotse ouders van twee zonen en runnen wij samen deze webshop waar Elmar het technische gedeelte op zich neemt en Margriet meer het creatieve vlak beslaat.

 

Hoewel we beiden na onze opleiding andere richtingen op zijn gegaan bleef het hout trekken. Toen in 2010 onze oudste werd geboren gingen we als vanzelf op zoek naar houten speelgoed dat voldeed aan onze hoge standaards als meubelmaker. In 2011 besloten we om de merken die we hadden gevonden te delen met anderen en werd Houtspel geboren. Wil je meer weten over hoe Houtspel gegroeid is, bekijk dan deze blog.

 

Een van de speerpunten van ons bedrijf is duurzaamheid. Niet alleen door het speelgoed dat we aanbieden (denk hierbij aan: het hout waarvan het speelgoed wordt gemaakt is afkomstig uit duurzaam onderhouden bossen, het speelgoed wordt zoveel mogelijk met de hand gemaakt in plaats van met machines en we proberen het speelgoed zo dichtbij mogelijk in te kopen zodat er zo min mogelijk vervoer hoeft plaats te vinden) maar ook in alle andere facetten van het runnen van onze webshop. Zo recyclen we waar mogelijk alle binnen gekomen dozen en verpakkingsmateriaal, proberen we de dozen zo klein mogelijk in te snijden zodat deze zo min mogelijk ruimte innemen bij de vervoerder en draait ons bedrijf volledig op zelf opgewekte stroom.

 

Naast de duurzaamheid vinden wij ook service heel belangrijk. De binnen gekomen bestellingen worden met de groots mogelijke zorg ingepakt en we proberen zo goed mogelijk rekening te houden met specifieke wensen. Om te zorgen dat je altijd snel van je producten kunt genieten kun je bij ons alleen de producten bestellen die wij daadwerkelijk op voorraad hebben. Mede hierdoor is het voor ons mogelijk om vrijwel alle bestellingen binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling aan je te verzenden.

 

We hopen dat je net zoveel plezier beleeft aan het bezoeken van de webshop als wij hebben van het bouwen en onderhouden van de shop. Mocht je nog vragen, opmerkingen, suggesties of tips hebben dan kan dit telefoninsch, via het contactformulier of via info@houtspel.nl.

 

Groetjes, Elmar en Margriet Jansen

Fioringrasstraat 25

1313LB Almere

 

Telefoon: 06-41079798

Mail: info@houtspel.nl

 

KvK Nr: 73595241

BTW Nr: 859594506B01

Elmar en Margriet van Houtspel.nl

Product toegevoegd aan verlanglijst