Speelbelovend

Speelbelovend

Het houten speelgoed van Speelbelovend stimuleert de fantasie van kinderen. Knutsel, bouw of decoreer de kinderkamer of seizoenstafel, met deze prachtige houten producten kan het allemaal. Daarnaast wordt het houten speelgoed in Nederland gemaakt door mensen uit een sociale werkplaats en is natuurlijk al het hout afkomstig uit duurzaam onderhouden bossen. 

Speelbelovend uit Nederland

Het Nederlandse merk Speelbelovend is ontstaan uit de vraag naar bijzonder speelgoed en staat al jaar en dag voor het stimuleren van de fantasie. Daarnaast is het belangrijkste speerpunt van het bedrijf het aan het werk helpen van mensen met een achterstand ten opzichte van de reguliere arbeidsmarkt. Alle producten van Speelbelovend worden dan ook gemaakt met behulp van mensen met een lichamelijke- en/ of een verstandelijke beperking.

Alle producten van Speelbelovend worden gemaakt in Nederland. Het hout dat wordt gebruikt is FSC gekeurd en afkomstig uit duurzaam onderhouden bossen en natuurlijk zijn de producten splintervrij en direct klaar voor gebruik.

Product toegevoegd aan verlanglijst