Knoopster
Knoopster
Knoopster
Knoopster
Knoopster
Knoopster

Knoopster

Houten knoopster van Speelbelovend

Op voorraad
€ 4,25
Inclusief belasting

 Waarderingen en beoordelingen
 (5/5)  - 3 cijfer(s) - 3 beoordeling(en)
Bekijk verdeling
 

Met deze houten knoopster knutsel je in een oogwenk de mooiste (vriendschap) bandjes. Doordat het knopen zo simpel is kunnen kinderen vanaf 4 a 5 jaar hier al mee aan de slag maar ook voor volwassenen is het een erg leuke bezigheid.

Doorsnede: 7,5 cm

Dikte: 0,9 cm

NB: Een beschrijving van deze knoopster hebben we op onze Houtspel-blog geschreven.

Merk: Speelbelovend

KNPST
Door op  28 Mar 2023 (Knoopster) :
(5/5

Beoordeling bestelling

Beste mensen, het was een snelle afhandeling van de bestelling. En wat ik zo aardig vond: bij vergissing bestelde ik twee exemplaren, waarop ik werd gebeld door een van uw medewerkers met de vraag of die dubbele bestelling per ongeluk was of niet. Het was inderdaad een ongelukje ;-) .
Veel dank en succes met uw onderneming.
Hartelijke groet, Carry Begeer

Door op  15 Mar 2020 (Knoopster) :
(5/5

Knoopster is erg leuk!

Superleuk! Mijn kinderen en ik hebben al erg veel plezier van de knoopster gehad die mijn oudste vorig jaar voor haar verjaardag heeft gehad. Maar 1 was niet genoeg voor 3 kinderen, want ze willen tegelijkertijd armbandjes kunnen maken. Dus heb ik er nog 2 bij besteld voor hun en nog een extra als cadeautje voor een vriendinnetje. Voor mijn jongste van toen net 3 was het afgelopen zomer nog wel wat lastig, maar met een beetje hulp lukte het haar ook om armbandjes te maken met de knoopster.

Door op  17 Feb 2020 (Knoopster) :
(5/5

Mooie degelijke houten knoopster.

Gekocht voor mijn oudste kleindochter. Ik ben al bekend met het principe. Makkelijke r dan punnikken. Ben benieuwd hoe zij het vindt.

Klanten kochten ook:

Product toegevoegd aan verlanglijst