Waldfabrik

Waldfabrik

Waldfabrik is meer dan zomaar een merk, als het gaat om houten decoraties dan is Waldfabrik simpelweg de top. Waldfabrik richt zich op duurzame en handgemaakte decoraties waarbij het soms traditionele ontwerp, net als de afwerking altijd tot in de puntjes is uitgewerkt. Waldfabrik levert de mooiste houten producten die zich kenmerken doordat de houtbast nog aan de producten zit. 

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)

WALDFABRIK IS FINKBEINER

Waldfabrik is de nieuwe naam van het in 1995 in Duitsland opgerichte bedrijf Finkbeiner. Het bedrijf, gelegen in het zwarte woud, kenmerkt zich door zijn ouderwetse vakmanschap in combinatie met het gebruiken van de nieuwste technieken. Daarnaast is bij vele producten de schors een onderdeel van het ontwerp. Hieruit ontstaan werkelijk geweldige decoratieve items die inmiddels de hele wereld aan het veroveren zijn.

HANDGEMAAKT VAN HOUT UIT DUURZAAM ONDERHOUDEN BOSSEN

Waldfabrik gebruikt voor zijn producten verscheidene soorten hout zoals appel- en perenhout, altijd afkomstig uit duurzaam onderhouden bossen. De producten worden waar mogelijk nog met de hand vervaardigd en afgewerkt met een natuurlijke olie die niet belastbaar is voor het milieu.

Product toegevoegd aan verlanglijst