Eduplay

Houten knutselspullen van Eduplay

Eduplay staat voor educatieve materialen die de ontwikkeling van het kind stimuleren en dat doet ze door voor een goede prijs, de beste houten knutselmaterialen te leveren. Of je nu met ijsstokjes, houtplakjes of in elkaar te zetten voertuigen aan de slag wilt, bij Eduplay vind je het zeker! 

Item 1-24 van 41 in totaal item(s)

Knutselen met EDUPLAY

Het Duitse bedrijf Eduplay richt zich sinds jaar en dag op het verspreiden van educatief hoogwaardig speelgoed voor kinderen. Met zijn speelgoed en meubels die inspelen op zowel de ontwikkeling en van het kind als het stimuleren van de creativiteit is Eduplay dan ook een van de grootste leveranciers van scholen en kinderdagverblijven in onder andere Nederland.

Hoogwaardig speelgoed en knutselmateriaal voor de ontwikkeling van uw kind

Naast zijn het speelgoed en de meubels heeft Eduplay ook een groot assortiment met houten knutselspullen zoals ijsstokjes, houten schijven en houten producten om in te kleuren. De nadruk hierbij ligt op kinderen zo goed mogelijk creatief te stimuleren door de met de producten eindeloze mogelijkheden te bieden.

De houten producten worden geproduceerd in China van hout uit duurzaam onderhouden bossen. Dit om de kosten van de knutselmaterialen zo laag mogelijk te houden zodat ze voor iedereen toegankelijk te zijn. De gebruikte kleuren van de knutselproducten worden geschilderd met een verf op waterbasis waardoor ze volledig veilig zijn voor kinderen.

Product toegevoegd aan verlanglijst