Nieuws

Hieperdepiep, Houtspel is 6 jaar!!

Hieperdepiep, Houtspel is 6 jaar!!

Hiep hiep hoera voor onszelf want.... het is alweer 6 jaar geleden dat wij onze digitale deuren opende, wouw! Wat begon als een hobby waarin wij onze passie voor handgemaakt houten speelgoed wilde delen met de rest van de wereld is uitgegroeid tot een echt bedrijf. Dat is wel een feestje waard en dat vieren we met jullie, benieuwd hoe?
Lees meer
Ontdek de nieuwe medium regenbogen van Grimm's

Ontdek de nieuwe medium regenbogen van Grimm's

Afgelopen week was het een feestje in huize Houtspel, de eerste producten uit de nieuwste Grimm's lijn werden namelijk geleverd! De medium regenboog is vanaf nu ook verkrijgbaar in een neutrale en een pastelkleurige uitvoering. Wij stellen deze graag aan jullie voor. 
Lees meer
Verzendkosten omlaag!

Verzendkosten omlaag!

Wist je dat wij de afgelopen periode enorm gegroeid zijn? Dat is natuurlijk geweldig goed nieuws voor ons maar .... ook voor jullie! Meer pakjes betekend namelijk minder verzendkosten voor ons en natuurlijk ook voor jullie! Daarom hebben we vanaf vandaag de verzendkosten verlaagd. Benieuwd naar de nieuwe tarieven?
Lees meer
Winnen via Facebook, doe je mee?

Winnen via Facebook, doe je mee?

Whoop, whoop! Feest in huize Houtspel! Deze week ontving onze Houtspel Facebook pagina haar 1750e like. Wouw, wat een aantal! En aangezien het bijna kerstmis is, wij dol zijn op cadeautjes geven en wij zo blij zijn met jullie hebben we een leuke Facebook winactie bedacht. Doe jij ook mee?
Lees meer
Oeps, foutje bedankt

Oeps, foutje bedankt

Deze maand is het nieuwe Samen magazine van de Unive uitgekomen en wij blijken met Houtspel en Houtspul goed vertegenwoordigd: maar liefst 3 producten staan erin! Super leuk natuurlijk! Helaas blijkt er een foutje in geslopen en staat er bij de houten lampenkap dat deze op houtspel te vinden is, dit moet natuurlijk houtspul zijn!
Lees meer
De Houtspel/Houtspul agenda

De Houtspel/Houtspul agenda

Net zoals elk jaar bereiden wij ons ook dit jaar voor op een drukke november. Niet alleen omdat we in november altijd een record aantal pakketten naar jullie mogen versturen maar zeker ook omdat er (net als de voorgaande jaren) weer een aantal leuke markten op de planning staan. Benieuwd waar en hoelaat we in November live te bezoeken zijn?
Lees meer
Feestweek 5-jarig bestaan

Feestweek 5-jarig bestaan

Hieperdepiep Hoera voor Houtspel!! Afgelopen zomer bestonden wij alweer 5 jaar! Dat kunnen we niet ongezien voorbij laten gaan dus begonnen wij druk te plannen voor een feest wat zijn weerga niet kent. En nu is het eindelijk zover: de Houtspel-feestweek gaat beginnen. Vanaf maandag 12 september hebben wij vele acties in de planning. Benieuwd?
Lees meer
Houtspels in de media pagina

Houtspels in de media pagina

Wouw, hieperdepiep hoera! De laatste tijd wordt Houtspel steeds vaker door de pers gevonden. Iets waar wij heel trots op zijn en het liefste de hele wereld laten weten. Daarom heeft Houtspel vanaf nu een "in de media pagina". Een pagina waarop je heel simpel alle publicaties die over ons zijn verschenen kunt overzien. Benieuwd?
Lees meer
Houtspel in de weekend

Houtspel in de weekend

Afgelopen week hebben wij bij Houtspel iets raars gedaan. We hebben het tijdschrift Weekend gekocht. Niet omdat we plotseling een onbedwingbare behoefte hadden in het het lezen van het wel en wee van bekend en minder bekend Nederland. Nee, er was iets heel bijzonders met deze weekend aan de hand. Benieuwd?
Lees meer