Brikkon

Brikkon

De originele houten producten van Brikkon zijn een feest om mee te spelen en je fantasie te prikkelen. De houten producten vormen een eenvoudige basis welke je naar eigen inzicht met lego steentjes verder kunt bebouwen. Brikkon is een echt Nederlands product wat niet alleen hier is bedacht maar ook hier wordt geproduceerd!

Brikkon loves Lego

Het Nederlandse bedrijf Brikkon is in 2015 opgericht door 5 Nederlandse designers die hun kwaliteiten samengebracht hebben om kwalitatief en hoogwaardig speelgoed te kunnen ontwerpen en produceren.

Geef het reeds aanwezige speelgoed een nieuw leven

Het idee van de producten van Brikkon is thuis aan de keukentafel ontstaan bij een van de designers. Zijn dochter bleef maar vragen om een speelgoed manege terwijl er in huis erg veel speelgoed was waar niet naar omgekeken werd. De designer besloot daarop een product te ontwerpen waarbij het speelgoed dat al in de kast lag, opnieuw gebruikt kon worden. Het werd een houten onderkant waar met Lego steentjes op verder gebouwd kan worden.

De producten van Brikkon worden in Nederland geproduceerd en gemaakt van hout afkomstig uit duurzaam onderhouden bossen. De houten basis is eenvoudig zelf in elkaar te zetten en uit elkaar te halen waardoor het product nauwelijks extra ruimte inneemt bij het opruimen. Doordat het speelgoed van Brikkon bedoelt is om te combineren met het speelgoed wat je al thuis hebt (er worden dus geen extra lego-stenen meegeleverd), krijgt je bestaande speelgoed weer nieuw leven en kun je eindeloos gaan combineren en je fantasie de vrije loop laten.

Product toegevoegd aan verlanglijst