Bajo

Bajo

Met de prachtig afgewerkte producten van Bajo heb je houten speelgoed van de hoogste kwaliteit. De voertuigen, puzzels en houten dieren hebben allen een verrassende twist en zijn een feestje om naar te kijken en om mee te spelen. Daarnaast draagt ook elk product mee aan de ontwikkeling van kinderen, denk hierbij aan het verhogen van de creativiteit, aan het ontwikkelen van het ruimtelijk inzicht of het verbeteren van de motorische vaardigheden. 

Item 1-24 van 27 in totaal item(s)

BAJO HOUTEN SPEELGOED

Het Poolse familiebedrijf Bajo is in 1993 opgericht door Wojciech Bajor, van oorsprong een academisch architect en decorontwerper. Met een hoofd vol ideeën voor multifunctioneel speelgoed dat zich richt op de ontwikkeling, de behendigheid en het bewustzijn van kinderen startte Bajo een fabriek voor houten kinderspeelgoed in een schilderachtig gebied aan de voet van de Poolse Karpaten.

BETROUWBAAR, EDUCATIEF EN STIMULEREND

In de afgelopen 25 jaar heeft Bajo kwaliteit en duurzaamheid constant de hoogste prioriteit gegeven en dat is niet onopgemerkt gebleven: Bajo heeft een zeer goede naam opgebouwd bij zowel ouders, kinderdagverblijven en scholen. Met haar afwisselende speelgoed welke onder andere de verbeelding, het ruimtelijk denken, de motorische vaardigheden en de creativiteit van het kind stimuleert heeft Bajo al vele harten weten te veroveren. En dat is niet verwonderlijk want in elk stuk speelgoed dat Bajo produceert zitten uren aan ontwerp- , ontwikkelings- , aanpassing- en afwerkingstijd. 

DUURZAAMHEID EN HET MILIEU

Een van de speerpunten van Bajo is het productieproces zo natuurlijk mogelijk te houden. Zo gebruikt Bajo alleen lokaal hout uit duurzaam onderhouden bossen en probeert Bajo elk stuk van de (loof)boom te gebruiken, hoe groot of klein ook. Het speelgoed van Bajo wordt zowel in de eigen fabriek als bij lokale Poolse leveranciers geproduceerd en daarna geschilderd met een natuurlijke verf op basis van natuurlijke componenten. Hierna wordt elk stuk met de hand gecontroleerd en daarna in een natuurlijke verpakking verpakt waarbij er goed op wordt gelet hoe het milieu zo min mogelijk schade kan worden toegebracht.

Product toegevoegd aan verlanglijst