Houtplak kuikentjes hangers

Pasen staat voor de deur, daarom vandaag op de blog een stap voor stap beschrijving om van houtplakjes en ijsstokjes super leuke kuikentjes hanger te maken. Super leuk om bijvoorbeeld in de paastakken of seizoensboom te hangen. Ben jij benieuwd hoe je deze kuikentjes zelf kunt maken?

Read more
0 comments
5240 views

Sint en Piet decoratie op hout

Vinden jullie de Sinterklaas tijd ook zo gezellig? Wij in huize Houtspel wel! We zingen Sinterklaasliedjes, we rijmen erop los en we versieren ons huis in Sinterklaas stijl. We hebben inmiddels een aardige hoop Sinterklaas decoratie om neer te zetten bij elkaar verzameld maar iets om aan de muur te hangen, dat hadden we nog niet. Dus maakten we de Sint en zijn Pieten op hout. Benieuwd hoe?

Read more
0 comments
3840 views

Knutsel een herfstboom van houtplakjes en vilt

Wist je dat je met slechts enkele knutselmaterialen een geweldige boom voor op de seizoenstafel kunt knutselen? In deze blog leggen we stap voor stap uit hoe je deze leuke boom kunt maken van enkel houtplakjes, lijm en vilt. Zelf ook aan de slag?

Read more
0 comments
4126 views

Knutsel een eenhoorn klok

Je hoeft maar om je heen te kijken en je weet het: de eenhoorn is het op het moment helemaal! Ennuh, dat snappen wij bij Houtspel maar al te goed want wie kan er nou weerstand bieden aan zo'n aaibaar, glitterend en magisch dier? Daarom bedachten wij een super leuk knutselproject met de eenhoorn in de hoofdrol: een eenhoorn klok! Benieuwd hoe?

Read more
0 comments
14033 views

Zomerse houten vlinders knutselen

Deze vrolijke houten vlinders zijn een leuk zomers knutselproject welke je samen met de kind(eren) kunt maken. In deze blog beschrijven we aan de hand van een foto handleiding stap voor stap hoe jij zelf deze vrolijke vlinders kunt maken. Leuk om bijvoorbeeld de seizoensboom mee te versieren. Benieuwd?

Read more
0 comments
5158 views

Vaderdag cadeau knutselen: sleutelhanger

Psst, ben jij er al klaar voor? Nog een weekje te gaan en het is weer vaderdag! Tijd om je vader een dagje in het zonnetje te zetten met onder andere een ontbijtje op bed en een leuk cadeautje. Voor iedereen die nog een beetje inspiratie nodig heeft hebben we weer een leuke knutseltip bedacht: een stoere houten sleutelhanger speciaal voor papa's. Benieuwd?

Read more
0 comments
23854 views

Knutsel een cactus van houtplakjes

Wij bij Houtspel zijn niet echt grote trendwatchers. Maar...... dat de cactus momenteel helemaal hot is, daar kunnen zelfs wij niet omheen. Daarom bedachten wij een leuke houten cactus die waanzinnig decoratief is en je helemaal zelf kunt maken met een paar houtplakjes en een hobbybrander. Benieuwd hoe?

Read more
0 comments
5237 views

Monsieur mango viert de kerst

Soms kom je van die leuke creatievelingen tegen en recent gebeurde dat opnieuw met Monsieur Mango. Deze creatieve duizendpoot ontving daarom van ons een zakje knutsel houtplakjes om zich daar eens mee uit te leven, leuk!

Read more
0 comments
11920 views

Paashaas knutselen met houtplakjes

Laatst maakten we met de knutsel houtschijfjes al een mooie kip, en vandaag komt daar een gezellige paashaas bij! We plakken de schijfjes zo op elkaar dat het klaar is voor je het weet, Leuk om te doen en snel klaar. Dat zijn de perfecte paas-knutselprojectjes voor kleuters.

Read more
0 comments
11871 views
Product toegevoegd aan verlanglijst