vaderdag cadeau knutselen: sleutelhanger

Wil jij een leuk knutselwerkje voor vaderdag maken met je kinderen? Iets dat niet moeilijk is, iets wat bruikbaar is (en niet in een kast ligt weg te stoffen) en iets wat niet al te duur is? Dan hebben wij de oplossing voor je! Deze leuke houten sleutelhanger is niet alleen heel simpel te maken, papa's worden er ook nog eens super blij van! Wil jij deze sleutelhanger zelf maken? Kijk naar de foto hierboven en lees me ons mee:

1. Leg alle spullen klaar. Voor deze sleutelhanger hebben we gebruikt: een drijfhout knutselplakje, een knutsel-sleutelhanger, (acryl) verf en een kwastje, schuurpapier, een klein schaartje en een rolletje maskingtape. 

2. Maak de sleutelhanger vast aan het houtplakje. Om dit iets makkelijker te maken hebben we met het schaartje eerst een kleine inkeping gemaakt op de plek waar je de sleutelhanger vast wil draaien. 

3. Schuur het houtplakje tot het mooi glad is (als je houdt van een ruigere look kun je het schuren natuurlijk ook achterwege laten). 

4. Plak met een paar dunne reepjes masking tape het woord papa op het houtplakje. 

5. De sleutelhanger is nu klaar om beschilderd te worden!

6. Als de verf droog is kun je de masking tape verwijderen en ....

7. ..... klaar is je vaderdag sleutelhanger! 

NB: wil jij zo'n leuke sleutelhanger maken maar kun je zo snel geen knutsel-sleutelhanger vinden? Wanneer je tot en met 17 juni 2016 een doosje drijfhout plakjes bij ons koopt krijg je er en gratis sleutelhanger bij! Vermeld wel even bij de opmerkingen dat je de sleutelhanger graag ontvangt. 

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst