Cheekeyes

Cheekeyes dieren

Alle limited producten van Cheekeyes, waarbij geldt: op = op! Uitsluitend bij ons verkrijgbaar en super origineel van vorm en kleur.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Aandacht voor een gezonde aarde

Om aandacht te vragen voor het gezond houden van onze aarde hebben alle dieren hun karakteristieke gesloten oogjes met roze wangetjes. Dit staat voor niet je ogen sluiten voor de industrie die langzaam de aarde inneemt maar op zoek gaan naar manieren die zo duurzaam mogelijk zijn.

Alle dieren en accessoires van Cheekeyes zijn handgemaakt in Sri Lanka van bomen die afgekeurd waren voor de productie van rubber. Daarna zijn de dieren met de hand geschilderd met een niet giftige verf op waterbasis die volkomen veilig is voor kinderen. Doordat alle dieren met de hand gemaakt zijn vertonen alle dieren kleine verschillen wat de dieren een echt uniek uiterlijk geeft.

Duurzaam speelgoed van het jaar

De duurzaamheid van de dieren in combinatie met het geweldige strakke uiterlijk is in vele landen aangeslagen waaronder in Amerika. Hier hebben de dieren in 2008 een prijs gekregen als favoriet “groen” speelgoed en in ditzelfde jaar de platinum toy award gewonnen bij het oppenheim toy portfolio waarbij het werd aanbevolen als het beste speelgoed voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 6 jaar.

Product toegevoegd aan verlanglijst