Alle beoordelingen

Door Laura S. op 13 Nov 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Rieten peg doll hoedje

Leuke hoedjes

Hoedjes blijven niet heel goed zitten bij de peg dolls, maar bij mijn bestelling van Grimm's en Holztiger waren de hoedjes van 75 cent favoriet bij mijn dochter... Alle dieren kregen een hoedje op :)

Door Seren D. op 11 Nov 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Peg doll bol

Heel mooi

Zoals verwacht eigenlijk. De poppetjes zijn erg mooi en de levertijd is ook netjes!

Door Elvera S. op 11 Nov 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Peg doll bol groot

Peg doll

Ik ben erg blij met de verschillende bestelde afmetingen. Ik was erg blij met overzicht van de grootte van alle poppetjes bij elkaar die bij de foto's stond. Dit maakte de keuze voor formaat makkelijker. En wat een leuke verschillende formaten zijn er. Heel veel keus!

Door Elvera S. op 11 Nov 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Peg doll met jurk

Peg doll

Ik ben erg blij met de verschillende bestelde afmetingen. Ik was erg blij met overzicht van de grootte van alle poppetjes bij elkaar die bij de foto's stond. Dit maakte de keuze voor formaat makkelijker. En wat een leuke verschillende formaten zijn er. Heel veel keus!
Wat een leuk formaat is deze.

Door Elvera S. op 11 Nov 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Peg doll recht

Peg doll

Ik ben erg blij met de verschillende bestelde afmetingen. Ik was erg blij met overzicht van de grootte van alle poppetjes bij elkaar die bij de foto's stond. Dit maakte de keuze voor formaat makkelijker. En wat een leuke verschillende formaten zijn er. Heel veel keus!

Door Elvera S. op 11 Nov 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Peg doll bol

Peg doll

Ik ben erg blij met de verschillende bestelde afmetingen. Ik was erg blij met overzicht van de grootte van alle poppetjes bij elkaar die bij de foto's stond. Dit maakte de keuze voor formaat makkelijker. En wat een leuke verschillende formaten zijn er. Heel veel keus!
Dit formaat was precies goed voor de vilten prinses die ik wilde maken.

Door Elvera S. op 11 Nov 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Peg doll vrouw

Peg doll

Ik ben erg blij met de verschillende bestelde afmetingen. Ik was erg blij met overzicht van de grootte van alle poppetjes bij elkaar die bij de foto's stond. Dit maakte de keuze voor formaat makkelijker. En wat een leuke verschillende formaten zijn er. Heel veel keus!

Door Elvera S. op 11 Nov 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Peg doll man

Peg doll

Ik ben erg blij met de verschillende bestelde afmetingen. Ik was erg blij met overzicht van de grootte van alle poppetjes bij elkaar die bij de foto's stond. Dit maakte de keuze voor formaat makkelijker. En wat een leuke verschillende formaten zijn er. Heel veel keus!

Door Elvera S. op 11 Nov 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Knutsel houtplakjes

Fijn materiaal

De plakjes zijn dun en klein. Precies goed voor mijn hobbyproject, een mini-leefwereld in een koffer.

Door A. D. op 06 Nov 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : 3D kerstboom silhouet

3D kerstboomsilhouet

Kerstboom van hout heeft een mooie houtuitvoering.
8 stukken( kerstbomen en herten) onderdelen, vond ik iets minder ( dun hout ) van kwaliteit.
Heb al vaker op deze site iets gekocht, het zijn leuke en originele kado's
Ben er tevreden over.

Door Anna B. op 27 Oct 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Houten zeilboot bouwpakket

Houten catamaran zeilboot

Kinderen (6 tot 11 jaar) konden er tijdens een feestje zelfstandig mee aan de slag. Verf voor de diverse delen is goed te vervangen door viltstiften.

Door Anna B. op 27 Oct 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Punnik vrouwtje

Punnik klosje

Opeens een rage bij ons thuis, kabels van de oortjes worden er direct in verwerkt. We zagen onze tienjarige stoere jongen aan het punniken, en zijn zus volgt nu. Materiaal stevig en degelijk. Kijk wel even of de holte niet te ruw is.

Door Carla V. op 25 Oct 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Knutsel vogel

houten vogel

mooie houten vogel. Netjes glad afgewerkt. Heerlijk om mee te knutselen

Door Marjo A. op 20 Oct 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Elastiek popje

elastiek poppetje

precies zoals ik verwachte.

Door Angela V. op 19 Oct 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Houten mini figuurtjes onderwaterwereld

Erg leuk

Heel leuk spul voor decoratie, de figuurtjes waren ietsje kleiner dan ik in gedachten had maar verder geen probleem.
Snelle levering.

Door M.T. J. op 11 Oct 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Bouwblokkenset Manhattan

Leuk gekleurde bouwblokkken

Leuke houten blokken voor kinderen om mee te spelen. Enige minpunt is dat de blokjes maar aan twee zijdes bedrukt zijn. Zou leuk zijn als ze overal gekleurd zouden zijn.

Door T V. op 07 Oct 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Kerststal modern wit

kerststal modern wit

Al jaren op zoek naar een mooie kerststal, en hier kwam ik m tegen. Alle delen mooi verpakt, ook weer handig bij t opbergen. Prachtige set.

Door T V. op 07 Oct 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Wandplank huisjes

Wandplank huisjes

Mooi stevige huisjes. De middelste heb ik in gebruik als kerststal en de andere twee heb ik gemozaiekt en hangen in de tuin met een theelichtje erin.

Door Sjoukje D. op 02 Oct 2019 :
(3/5) 
Beoordeeld product : Peg doll vrouw

pegg doll vrouw

Veel groter in verhouding dan pegg doll man. Dit is beetje jammer.

Door Linda K. op 27 Sep 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Stapeltoren zeilboot

Grimss zeilboot

Snelle service/ verzending. Zeilboot js mooi, stevig en geeft veel spelplezier hier.

Door S. T. op 24 Sep 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Knutselboompje lente

Super!

Mooi afgewerkt! Deze bestel ik zeker nog een keer.

Door S. T. op 24 Sep 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Kabouter deurtje

Aanrader!

Ontzettend schattig. Mooi afgewerkt!!

Door Corry H. op 05 Sep 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Vlinder silhouet

Mevr

Prima prijs kwaliteit en snelle levering.

Door Liselotte V. op 04 Sep 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Ooievaar

Perfect kraamcadeautje

Een hele mooie handgemaakte ooijevaar die als kraamcadeau helemaal perfect is. Eerst om te bekijken en later voor haar om mee te spelen.

Door sanne T. op 03 Sep 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Bouwblokken groot trap

De overtreffende trap

Deze prachtige blokkentrap overtrof alle verwachtingen. We gaan zeker een verzameling starten van dit merk blokken om nog een meer gevarieerd spelplezier te hebben.

Door Mieke H. op 26 Aug 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Kleine pinguin

Top!

Prachtig product. Wel naar verhouding wat klein (kleiner dan de eekhoorn), maar erg leuk!
Fijn snel geleverd!

Door Mieke H. op 26 Aug 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Mus

Mooi!

Mooie kleuren, geweldige vogel.
Fijn snel geleverd!

Door Mieke H. op 26 Aug 2019 :
(3/5) 
Beoordeeld product : Eekhoorn

Groot voor een eekhoorn

Naar verhouding iets te groot.
Fijn snel geleverd!

Door Mieke B. op 26 Aug 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Seizoensboom XL

Prachtig mooi en de volgende dag al in huis!

Erg blij met deze mooie boom. Hij is direct verzonden en was duurzaam verpakt. Top!

Door Judith Z. op 16 Aug 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Peg doll kabouter

"pech" doll kabouter

De peg doll kabouter zelf is erg leuk. Echter, was bij 1 kabouter de punt kapot (alsof het topje eraf was gebroken), ook zat er nog een dikke klodder lijm rond de nek. Jammer, want dit ben ik niet gewend van houtspel.

Door Judith Z. op 16 Aug 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Peg doll man

beetje pech?

Ik had 5 peg dolls besteld, eerder was alles in orde, maar deze keer was 1 peg doll erg beschadigd. Wanneer hij u geverfd wordt, zie je dat het hout beschadigd is, erg jammer.

Door Reina R. op 16 Aug 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Miniatuur kruiwagen

Gappige mini kruiwagen

Supermini houten kruiwagen. Leuk ter decoratie of als 'grapje'.
Prima service en informatievoorziening door Houtspel toen er een leveringsprobleem leek te ontstaan door een foutieve postcode.

Door Tessa B. op 06 Aug 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Groene draak

Familie

De draak, deze is favoriet bij onze kids van 4 en 6 jaar. Samen gekocht met de rode 'vuurtjes'. De draak is van een mooie grootte en brengt veel speelplezier mee.

Door Tessa B. op 06 Aug 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Baby nins

Familie

Leuke poppetjes, zien er mooi uit met de zachte kleurtjes. 1 maar, de schildering was niet zoals op de foto. Bij ons zijn ze tot het hoofd geschilderd en niet zo strak. Maar erg vinden we het niet. Ze blijven leuk.

Door Maureen Schoonbroodt H. op 05 Aug 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Kabouter deurtje

Leuk

Ik heb 3 deurtjes besteld. Bij 1 daarvan was het brievenbusje stuk, na een mailtje direct een nieuwe toegezonden gekregen. Ik ben zeer tevreden!

Door Carla V. op 03 Aug 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Droomtafeltje met krukjes groen

leuk!

Mooi voor in poppenhuis of koffertje te gebruiken.

Door Sophia W. op 29 Jul 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Houten bat & bal spelletje

Behendigheidsspel

Goed voor de concentratie en de fijne motoriek. Leuk om te doen.

Door Sophia W. op 29 Jul 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Kras & Teken kleurvellen

Toverachtig

Mijn kleindochter vond het leuk.

Door Sophia W. op 29 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Houten blaaspijp met balletjes

Behendigheidsspelletje

Goed voor de concentratie en de fijne motoriek. En bovendien leuk en spannend. Mooi gemaakt.

Door Sophia W. op 29 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Ballon boot

Mooi, degelijk, grappig en verantwoord.

Mooi vormgegeven. Werkt perfect en maakt ook nog een leuk geluid van een puffend bootje. Drie ballonnen van latex- natuurlijk rubber bijgeleverd. Groot succes op verjaardag in het zwembadje buiten.

Door Sophia W. op 29 Jul 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Trekfluit hout

Leuk fluitje

Maar heeft geen groot bereik.

Door Joyce D. op 18 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Houten regenboog Grimms

Fantastisch product

Goede kwaliteit, eindeloos spelplezier. En snel en netjes geleverd door houtspel.

Door Elizabeth D. op 15 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Peg doll rond XL

Leuk als stel van de andere versie !

Ik zit me ook af te vragen hoe jullie aan die reuzen en reuzinnen komen ,ze zijn van goede kwaliteit !!!!Wat een stel joekels !!!

Door Elizabeth D. op 15 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Peg doll reus

Gigantisch !

Ik verwachtte een groot formaat maar deze is werkelijk enorm van maat helaas hadden jullie er maar vier !! Inderdaad wat een reuzen !!!

Door Elizabeth D. op 15 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Peg doll rond

Prima product !

Ik ben heel erg op het gebruik van hout gesteld alles pakt hier op ook inkt ,mooi ook is brusch stiften van permanente inkt .Heeft best wat moeite gekost voor deze grote formaten om te vinden ,ook voor hen die de kleinere formaten liever hebben is er genoeg keus !

Door Sarah V. op 14 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Verjaardagsring klein naturel

Leuke verjaardagsring

Leuk als decoratie! Samen met de ring heb ik mooie bijhorende stekertjes en kaarthouders gekocht; ideaal om een themahoek in te richten.

Door Irma F. op 11 Jul 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Knutsel houtplakjes

Prima artikel

Snelle levering, keurig verpakt. Prettige ervaring om bij Houtspel iets te bestellen.

Door Irma F. op 11 Jul 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Houtplak XXL

Prima artikel

Snelle levering, keurig verpakt. Prettige ervaring om bij Houtspel iets te bestellen.

Door Karen D. op 08 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Houten takelwagen

Mooie auto

We kozen deze als verjaardagskado voor een 2 jarige lieve jongen. Hij was meteen enthousiast! Ik vind deze takelwagen geschikt voor alle leeftijden trouwens. Zeer mooi en stevig gemaakt.

Door Elianne K. op 07 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Neushoorn

Mooi!

Mooi gemaakte neushoorn.

Oké

Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken en om een koppeling te kunnen maken met social media. Door op oké te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in ons cookiebeleid.