Alle beoordelingen

Door Joyce D. op 18 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Houten regenboog Grimms

Fantastisch product

Goede kwaliteit, eindeloos spelplezier. En snel en netjes geleverd door houtspel.

Door Elizabeth D. op 15 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Peg doll rond XL

Leuk als stel van de andere versie !

Ik zit me ook af te vragen hoe jullie aan die reuzen en reuzinnen komen ,ze zijn van goede kwaliteit !!!!Wat een stel joekels !!!

Door Elizabeth D. op 15 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Peg doll reus

Gigantisch !

Ik verwachtte een groot formaat maar deze is werkelijk enorm van maat helaas hadden jullie er maar vier !! Inderdaad wat een reuzen !!!

Door Elizabeth D. op 15 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Peg doll rond

Prima product !

Ik ben heel erg op het gebruik van hout gesteld alles pakt hier op ook inkt ,mooi ook is brusch stiften van permanente inkt .Heeft best wat moeite gekost voor deze grote formaten om te vinden ,ook voor hen die de kleinere formaten liever hebben is er genoeg keus !

Door Sarah V. op 14 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Verjaardagsring klein naturel

Leuke verjaardagsring

Leuk als decoratie! Samen met de ring heb ik mooie bijhorende stekertjes en kaarthouders gekocht; ideaal om een themahoek in te richten.

Door Irma F. op 11 Jul 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Knutsel houtplakjes

Prima artikel

Snelle levering, keurig verpakt. Prettige ervaring om bij Houtspel iets te bestellen.

Door Irma F. op 11 Jul 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Houtplak XXL

Prima artikel

Snelle levering, keurig verpakt. Prettige ervaring om bij Houtspel iets te bestellen.

Door Karen D. op 08 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Houten takelwagen

Mooie auto

We kozen deze als verjaardagskado voor een 2 jarige lieve jongen. Hij was meteen enthousiast! Ik vind deze takelwagen geschikt voor alle leeftijden trouwens. Zeer mooi en stevig gemaakt.

Door Elianne K. op 07 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Neushoorn

Mooi!

Mooi gemaakte neushoorn.

Door Elianne K. op 07 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Giraffe staand

Geweldig dier.

De giraffe viel bij mijn gastkindjes erg in de smaak.

Door Elianne K. op 07 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Zebra

Mooi dier.

Mooi dier, leuk om mee te spelen.

Door Elianne K. op 07 Jul 2019 :
(1/5) 
Beoordeeld product : Olifant slurf omhoog

Zwakke slurf

Slurf brak de eerste dag al door. Verder wel mooi!

Door S B. op 06 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Boom met eekhoorntjes

Prachtige boom

De boom is een prachtige houtsnede, met leuke details, zoals de eekhoorntjes en de grillige vorm van de wortels. Op de site stond ook een voorbeeld van de boom ingelijst met groene achtergrond. Dat idee heb ik overgenomen, wat een perfect cadeau opleverde!

Door Kelly V. op 06 Jul 2019 :
(3/5) 
Beoordeeld product : Houten mini figuurtjes eenhoorn

Mooi maar klein

Heel erg mooi, magisch. Maar wel veel kleiner dan verwacht jammer genoeg :(

Door Marieke V. op 14 Jun 2019 :
(3/5) 
Beoordeeld product : Mini caravan hout

Super leuk ding!

Mooi caravannetje :) prima te verven ook. Super leuk ding voor op onze seizoenstafel!

Door Heleen V. op 10 Jun 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : IJsstokjes voor bouwen gekleurd

Ijsstokjes voor bouwen gekleurd

Leuk spel!
Openingen zijn soms wel wat klein.. je moet best goed aanduwen

Door Femke B. op 05 Jun 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Poppenhuis Waldorf

Fantastisch

Prachtig poppenhuis! Hoge kwaliteit.

Door Gerda V. op 30 May 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Draken set blauw

Groter dan gedacht, heel mooi maar wel prijzig

Deze set van 5 is echt wel heel mooi. Ze zijn groter en steviger dan je denkt. Eigenlijk super maar vanwege de prijs toch maar 4 sterren

Door Gerda V. op 30 May 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Seizoensboom XL

Hij is echt groot

Hij is veel groter dan we dachten en hij staat prachtig op onze seizoenstafel

Door sabine V. op 30 May 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Eikenboom

Boom

Pracchtige boom, mooi formaat.

Door sabine V. op 30 May 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Moestuin silhouet

Silhouet

Prachtig silhouet. Ik heb er een voor elk seizoen en jaarfeest, het hele jaar rond. De kinderen vinden het prachtig, en ik ook!

Door sabine V. op 23 May 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Rode druppels

Grapat

Fantastisch speelgoed, eindeloze mogelijkheden. Verslavend!

Door Ingeborg B. op 23 May 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Reuzenknijpers

Handige knijpers

Om goede hutten te bouwen met lakens/doeken is het voor kinderen fijn om te beschikken over 6 knijpers. Ze zijn bij ons thuis heel blij met de reuze knijpers. Op het kinderdagverblijf worden ze gezien als gewaardeerd cadeau.

Door Linda K. op 22 May 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Houten regenboog pastel

Houten regenboog pastel

Kleiner dan verwacht. Mooi, stevig hout. Kinderen spelen er dagelijks mee.

Door Linda K. op 22 May 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Verjaardagsring klein naturel

Verjaardagsring klein naturel

Stevig nooit hout. Kinderen zijn actief bezig zijn met verschillende feestdagen en jaargetijden.

Door Linda K. op 22 May 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Regenboog vriendjes pastel

Regenboog vriendjes pastel

Mooie, stevige houten poppetjes. Goed verpakt.

Door liesbeth F. op 13 May 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Seizoenstafel hout

Seizoenstafel

Prachtig om je kijktafel nog mooier te maken. Ik vind hem prachtig en mooi van formaat.

Door liesbeth F. op 13 May 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Dieren boerderij-set

Boerderij dieren

Jammer dat de paarden even groot zijn en ik mis een kuiken.

Door Karin V. op 08 May 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Wandplank regenboog

Wandplank regenboog

Ik ben super tevreden met dit wand plankje, uiteindelijk heb ik hem geschilderd maar blank is hij ook heel mooi! Netjes en snel verstuurd.

Door Sevda K. op 10 Apr 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Wandplank wolk

Geen teleurstelling

Precies zoals op de foto. Hoefde niet veel geschuurd te worden en formaat klopt helemaal.

Door Mariska V. op 09 Apr 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Wandplank wolk

Wolkjes

Leuke plankjes. Moeten nog wel even geschuurd worden voor het verfen.

Door rosette B. op 03 Apr 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Nins XL

Top product

Samen met baby nins en regenboog nins stimuleert de creativiteit en hier ook d verwerking van de dag ( naspelen)

Door Annemie T. op 03 Apr 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Houten koffertje

Houten koffertje

Mooi koffertje, prijs kwaliteit is in verhouding

Door Claudia D. op 25 Mar 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Houten insecten

Grapat mandala en insectecten

Ik kocht een heuse bestelling grapat mandala onderdelen en ook de schattige insecten.
Ik ontving het pakket vorige week, heb als mama en juf dit stiekem opengemaakt en momenteel maakt mama eerst een mandala en dan pas de kids.
Zo een prachtig en leuk materiaal!
Wel beetje prijzig, maar vergeet je snel tijdens het spel!

Door Hanneke M. op 22 Mar 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Wandplank wolk

Super leuk

Super leuk wandplankje!

Door Corinne J. op 20 Mar 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Regenboog vriendjes

Hele mooie set

Kwaliteit goed en vlotte bezorging

Door Eva M. op 17 Mar 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Wintertafel nins set

Mooie Nins set

Vorige week een hele mooie Nins set gekocht voor mijn zoontje. Zat verpakt in een stevig kartonnen doosje. Waar we het setje in bewaren als er niet mee gespeeld wordt. Alle poppetjes zien er mooi geverfd uit. Mijn zoontje vind het ontzettend leuk om er mee te spelen.

Door Annelot B. op 10 Mar 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Knutsel houtplakjes

Knutsel houtplakjes Goki

Super fijne set.
Wat kleinere schijfjes ertussen zou fijn zijn. :)

Door A. S. op 23 Feb 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Knopen kaas

Rijgmuis

Simpel maar erg leuk! Wordt bij ons veel mee gespeeld. Oefenen met rijgen (èn weer loshalen!), versjes, spelletjes of gewoon even niks te doen hebben en dus zomaar een beetje prutsen.

Door A. S. op 23 Feb 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Gewichten memory

Gewichten spel

Prima setje gewichtjes. Beetje Montessori-achtig. De stukken zijn wel wat groot in de hand. Gewichten voelen is interessant voor de zintuiglijke waarneming. Licht, zwaarder, zwaar, hetzelfde gewicht schatten, iets zoeken wat een gelijkwaardige zwaarte heeft. Heel veel variatie is bij dit spel niet mogelijk, maar het geeft wel een mooie basis om op voort te bouwen met weegschalen en vele extra gewichtjes en spulletjes. Het spel duurt meestal maar kort, maar het verder wegen met de weegschaal is erg leuk!
De vormgeving van dit spel is prima. Blokken zijn netjes afgewerkt. Goede kwaliteit. Nog steeds tevreden met de aankoop!

Door A. S. op 23 Feb 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Cimbaal

Cimbaal

Ziet er prachtig uit, maar is lastig te stemmen. Moet ook echt met een plectrum bespeeld worden, want met blote handen krijgen de kinderen snel zere vingers en soms zelfs blaren. De klank is okay, maar ontstemt snel en dat vinden mijn oren niet zo fijn.... De kinderen spelen er echter redelijk graag op en vinden de muziekbladen geweldig (ik moet steeds nieuwe maken!). Ikzelf bezie hem voornamelijk met verliefde blikken en doe er verder niet zoveel mee. Is minder geschikt voor improviseren of zangbegeleiding. Ik laat de kinderen er van tijd tot tijd op los wanneer ik hem weer gestemd heb, maar daarna staat hij vaak weer een periode alleen maar mooi te wezen in de kast. Ik grijp veel makkelijker en sneller naar lier, xylofoon of fluit. Maar dat heeft slechts te maken met mijn persoonlijke voorkeur. Verder niks mis met het instrument!

Door A. S. op 23 Feb 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Kabouter deurtje

Kabouterdeurtje

Heel leuk deurtje met passende spulletjes erbij. Vooral ter decoratie en om mee te knutselen. Eigen droomdeurtje of kabouterhoekje of 3D-tafereeltje. Je kunt er alle kanten mee uit. Let op: omdat het deurtje echt open kan zijn kinderen geneigd om ermee te gaan spelen. Daar zal het deurtje waarschijnlijk niet lang tegen bestand zijn. Grotere kinderen zullen er veiliger mee kunnen omgaan.

Door A. S. op 23 Feb 2019 :
(3/5) 
Beoordeeld product : Potloden met boombast

Leuke potloden!

Erg aantrekkelijke potloden! Kinderen vinden ze heel leuk ("Takkenpotloden!"). Ze zijn wat ruw in de hand. Tere kindervingertjes die veel druk op de potloden uitoefenen ervaren dan wrijving. Het tekenen lukt helaas niet heel fijn (ligt aan de kwaliteit van de stift). Ook het slijpen moet door een volwassene op ouderwetse manier met een mes gedaan worden, want in een reguliere puntenslijper lukt dat niet. Ze zijn leuk in de grabbelton of om uit te delen en qua hebbedingetje een groot succes, maar verder meer decoratief dan functioneel. Toch blijf ik ernaar grijpen...

Door A. S. op 23 Feb 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Houten reuzenpincet

Grote pincet

Goed voor de fijne motoriek. Om kralen, knopen, lapjes en draadjes en allerlei kleine en grotere spulletjes mee te sorteren of estafette mee te lopen. Voor peuters wellicht wat te groot in de hand. Functioneert prima en is stevig.

Door A. S. op 23 Feb 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Mini deurtje

Prima knutseldeurtje

Leuk en zeer betaalbaar deurtje voor de meest uiteenlopende knutsel en decoratie-ideetjes.

Door A. S. op 23 Feb 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Houten bosrand klein

Mooie bosrand

Decoratieve bosrand voor op de seizoentafel! Ik heb het straatje ook, maar de bosrand bevalt me beter. Al kun je bij de huisjes de volgorde wisselen en bij deze bomen niet. De draadjes waarmee het geheel vast gezet moet worden vind ik niet heel handig en het blijft allemaal ietwat wiebelig staan. Maar het ziet er absoluut mooi uit. De bosrand is eventueel in te kleuren naar behoefte.

Door A. S. op 23 Feb 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Herfst silhouet

Herfstsilhouet

Fijn silhouetje! Nog altijd veel plezier van.

Door A. S. op 23 Feb 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Silhouet hertjes in bos

Lieve hertjes

Mooi silhouetje! Al jarenlang met veel genoegen in huis!

Door A. S. op 23 Feb 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Houten straatje klein

Leuk straatje

Leuk straatje ter decoratie op de seizoentafel. De touwtjes waarmee ze aan elkaar vast zitten vind ik niet zo mooi en handig. Ben nog steeds van plan om die te vervangen door kleine metalen ringetjes. Het zal evengoed waarschijnlijk wiebelig blijven. Om te spelen is het straatje niet geschikt; vrij kwetsbaar, is puur voor de sfeer. Kan eventueel met mooie plantaardige steenkleuren beschilderd worden. Transparant-papier is ook leuk erachter, als je tenminste met een Noest-setje zou willen knutselen.... Los van elkaar zijn de huisjes op karton na te tekenen voor als je in de decembertijd lange rijen huisjes voor je raam zou willen hebben met transparant-papier erachter. In een cirkel zijn de huisjes ook als sfeerlichtje te gebruiken. Dus veelzijdig!

Door A. S. op 23 Feb 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Herder met fluit

Sympathieke herderfiguur

Erg fijn herderfiguurtje in fris zachtgroen. Niet alleen mooi bij een kerstgroep, maar ook op de sprookjestafel of als herder in een lentewei met heel veel wollen schaapjes. Ook leuk als sprookjesmuzikant, als dromer tussen de bloemen in een minituintje, bij een bloemstukje, in een meditatiehoekje, op een altaartje of bij allerlei ander fantasiespel. Ik ben inmiddels erg dol op deze vriendelijke herder/fluitspeler! Fluit is overigens na jaren nog steeds heel.

Oké

Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken en om een koppeling te kunnen maken met social media. Door op oké te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in ons cookiebeleid.