Alle beoordelingen

Door Valérie S. op 10 Oct 2018 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Reuzenknijpers

Super Cadeau!

Gekocht voor onze dochter die zes jaar werd. Ze bouwt heel graag hutten. Dit is een super hulp om alle doeken en dekens op hun plek te houden. Blij mee!

Door Nele M. op 08 Oct 2018 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Houten zwaard

Veilig en leuk

Heel leuk zwaard waarmee de kleuters veilig kunnen spelen zonder iemand te verwonden.

Door Nele M. op 08 Oct 2018 :
(1/5) 
Beoordeeld product : Houten blaaspijp met balletjes

werkt niet

Heb zelf het gaatje (waar het balletje omhoog moet gaan) moeten groter boren, anders komt er geen lucht door.

Door Nele M. op 08 Oct 2018 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Houten tol

stevige tollen

Stevige, degelijke tollen waar kleuters zelf mee aan de slag kunnen

Door Hennie L. op 02 Oct 2018 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Knutsel houtplakjes

houtplakjes

Het is moeilijk in te schatten hoe groot het is
maar kan er wel wat mee

Door natalie D. op 26 Sep 2018 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Peg doll man

Top

Top

Door natalie D. op 26 Sep 2018 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Knutselboompje lente

Leuk boompje

Leuk boompje. Wel erg breekbaar

Door Sarah V. op 19 Sep 2018 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Olifant slurf omhoog

Super mooi

Mijn zoon is dol op deze prachtige grote olifant

Door Tineke B. op 29 Aug 2018 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Kabouter nins set

Mooi product

Prachtig gemaakt product. Fantasierijk. Blij met aankoop

Door hannelore M. op 28 Aug 2018 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Hobby brander

Hobby brander

Zeer handig en eenvoudig . Toppie en niet duur

Door A. S. op 21 Aug 2018 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Houtplak meubeltjes

Kabouterstoeltjes

Leuke aanvulling op de boomschorsmeubeltjes van De Noest. En heel voordelig geprijsd.

Door A. S. op 21 Aug 2018 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Boomstam woonkamer set

Leuk!

Leuk setje! Wordt veel mee gespeeld. Vooral het schommelstoeltje is favoriet. Het spelen gaat beter met pijpenragerpopjes dan peg dolls, want de peg dolls blijven minder goed zitten. Meubels passen mooi bij boomschorshuisjes.

Door A. S. op 21 Aug 2018 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Boomstam slaapkamer set

Mooi setje

Mooie bedjes. Ziet er eenvoudig maar aantrekkelijk uit en past goed bij boomschorshuisjes. Is minder geschikt voor peg dolls, omdat die vaak uit de bedjes vallen. Met pijpenragerpopjes gaat het beter. Of de peg doll in een eenvoudig vilten slaapzakje doen. Dan blijven ze beter liggen.

Door A. S. op 21 Aug 2018 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Poppenhuis Waldorf

Prachtig!

Erg mooi en stevig poppenhuis. Heeft jaren op mijn verlanglijstje gestaan en na aanschaf alle verwachtingen waargemaakt. Een lust voor het oog en heerlijk om mee te spelen! Ben er erg gelukkig mee.

Door A. S. op 21 Aug 2018 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Boomstam keuken set

Leuk setje

Ziet er leuk uit! Staat erg mooi in boomschors poppenhuizen. Minder geschik voor het gebruik met peg dolls. De zittingen van de stoeltjes zijn daar niet ruim genoeg voor: valt om. Met pijpenragerpoppetjes gaat het beter, maar die blijven weer minder goed voor het fornuis staan. Maar er wordt graag mee gespeeld en de meubeltjes worden ook gebruikt op de jaartafel.

Door A. S. op 21 Aug 2018 :
(3/5) 
Beoordeeld product : Houten stenen blauw

Houten stenen

Deze set viel ons tegen. De kleuren zijn mooi en het voelt allemaal zacht en glad aan, maar wij vinden het niet heel fijn spelen. De grote stenen zijn voor kinderen wat te groot en te zwaar om te hanteren. Stapelen lukt niet goed, aangezien de stenen te glad en soms te zwaar zijn om goed op elkaar te blijven liggen. Een grote op een kleine stapelen lukt nauwelijks. Het was een matig succes en er wordt niet zoveel mee gedaan. Ze zullen vermoedelijk het meest ter decoratie gebruikt gaan worden.

Door A. S. op 21 Aug 2018 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Baby nins

Heel mooi!

De kinderen zijn er weg van! Groot succes! Zelf vind ik de popjes ook heel mooi. Ze voelen fijn aan en hebben mooie zachte kleuren en zijn natuurlijk ook erg schattig. Met de kokosschaal wordt verrassend veel gespeeld. Ik heb er maar wat sprookjeswol bij gegeven en een zijden doekje. De wol ging zwerven, maar het doekje hoort er nu bij.

Door A. S. op 21 Aug 2018 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Nins naturel

Goed

Een prima aanvulling op de gekleurde Nins of andere peg dolls. Het verschil in tint tussen de twee lichtere popjes is echter niet heel groot.

Door A. S. op 21 Aug 2018 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Regenboog nins set

Heel mooi!

Fijne poppetjes in erg mooie tinten. Er wordt intensief mee gespeeld. We zijn er heel blij mee!

Door A. S. op 20 Aug 2018 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Houten spoelen gekleurd

Prima!

Ik was erg blij toen ik deze mooie en educatieve spoelen ontdekte. Vroeger altijd veel spelletjes mee kunnen doen, maar dat waren van die plastic setjes, alleen voor het leerzaam maar niet voor het mooi. Echter wel erg zinvol mee kunnen werken. Het is prima speel-leermateriaal. Maar nu dus deze fraaie set van Grapat gevonden. Leuk, leerzaam en ook nog eens heel mooi! Dat maakt het erg aantrekkelijk. Er zit een handig opbergzakje bij. Ik ben helemaal tevreden!

Door A. S. op 20 Aug 2018 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Houten grot

Prachtig!

Ik had eerst de blauwe grot al. Die was zo'n succes dat ik later deze er nog bij aangeschaft heb. Beide zijn even prachtig en ze hebben elk hun eigen functie. Deze wordt altijd bij de naturelblokken en de geweldige kasteelblokken van Bikeho gebruikt. En hij is uiteraard ook erg mooi op de jaartafel. Ik ben er dol op!

Door A. S. op 20 Aug 2018 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Blauwe grot

Prachtig!

Ik heb deze grot al heel lang en ben er nog steeds verrukt van! Mooie vorm en prachtige blauwtinten. Zowel voor spel als decoratie bij ons zeer geliefd en bewonderd.

Door A. S. op 20 Aug 2018 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Dwergenhuis

Heerlijk kabouterhuisje!

Boogjes, maar dan anders. Ook zeer decoratief.

Door A. S. op 20 Aug 2018 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Boombast stapeltorens

Leuk!

Leuke en originele stapeltorens! Ziet er erg leuk uit en er wordt graag mee gestapelt, want het is nooit fout. Je kunt er ook een eenvoudige toren van Hanoi mee spelen (van tevoren even de blokkenvolgorde afspreken). Door de gunstige prijs ook een heel geschikt en bijzonder cadeautje.

Door A. S. op 20 Aug 2018 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Bouwblokken met bast

Boombastblokken

Ik houd zelf heel veel van boomschorsproducten en ben dus erg gecharmeerd van deze blokkenset, die bovendien gunstig geprijsd is. Maar bij de kinderen zijn ze minder favoriet. Wel leuk om mee te stapelen, maar ze vinden ze minder lekker bouwen. Mogelijk omdat er veel ronde schijfjes zijn die makkelijk wegrollen. Ze worden voornameljk als kaboutermeubeltjes en gebiedsafgrenzingen gebruikt, wat natuurlijk heel leuk en zinvol is. De blokken moeten wel uit de buurt gehouden worden van kinderen die nog dingen in de mond stoppen. Zij kunnen de schors eraf knagen.

Door A. S. op 20 Aug 2018 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Zonsopgang

Heel mooi!

Prachtige asymetrische stapelbogen. Mooie kleur en vormgeving. Staat bij ons vrijwel permanent tentoongesteld. Wordt ook graag mee gespeeld, maar hij is voor wat jongere kinderen soms nog best lastig in elkaar te zetten. Maar ik ben er helemaal blij mee!

Door A. S. op 20 Aug 2018 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Regenboog neutraal middel

Prachtig naturel boogje

Erg mooi boogje om mee te beginnen of als je meer van naturel dan van kleurtjes houdt.
Tip: als je maar geen genoeg kunt krijgen van het spelen of bouwen of decoreren met deze bogen dan zijn deze eventueel ook zelf te verven. Wel eerst even opschuren. Maar in natuurtinten zijn ze èrg mooi: aardetinten, groentinten, herfstkleuren. Plantgeverfd zou prachtig zijn, maar de bogen zijn met olie en was afgewerkt en dan pakt de verf wat minder. En het is natuurlijk ook wel wat prijzig om op deze manier met de bogen te gaan knutselen.... Maar als je een handige zelfmaker bent met de juiste materialen, dan is dit misschien het proberen waard!

Door A. S. op 20 Aug 2018 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Stapel element vuur

Mooi

Ik kan zelf wat minder met deze vorm, maar hij is als stapelelement wel uniek. Ook mooi als decoratie. We gebruiken hem echt als vuurelement of als lavagrot en wat minder om mee te bouwen.

Door A. S. op 20 Aug 2018 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Kabouterhuisje watertoren

Leuk huisje

Nog zo'n lief kabouterhuisje. We hebben inmiddels een leuk dorpje bij elkaar gespaard. Ze puzzelen en bouwen lekker. Maar net als bij blokken vallen ze soms tijdens het spelen uit elkaar. Maar dan worden de kabouters gewoon weer aan het timmeren gezet, geen punt.

Door A. S. op 20 Aug 2018 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Kabouterhuisje groenteboer

Mooi groen huisje

Lief huisje. Stapelt lekker en doet het ook goed op de jaartafel. Valt tijdens het spelen soms uit elkaar, maar dat hindert ons niet erg.

Door A. S. op 20 Aug 2018 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Kabouterhuisje kiosk

Lief kabouterhuisje

We hebben hem al heel lang en het blijft een schatje. Favoriet bij de meisjes als ze in hun roze fase zitten, vanwege de kleur. Kan tijdens het spelen soms vrij makkelijk uit elkaar vallen. Stoort ons niet erg. De kabouterhuisjes zijn vriendelijk geprijsd, dus ook fijn als cadeautje.

Door A. S. op 20 Aug 2018 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Kabouterhuisje bakker

Lief zonnig huisje

Lief kabouterhuisje. Wordt veel mee gespeeld of als decoratie gebruikt. Valt tijdens het spelen soms wel wat makkelijk uit elkaar. Dat is onze ervaring met al de kabouterhuisjes die we hebben. Maar we storen ons daar niet heel erg aan. Ze hebben veel charme. We zetten ze dan gewoon weer op elkaar.

Door A. S. op 20 Aug 2018 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Regenboog middel

Goed!

Fijn boogje om mee te beginnen. Maar wees gewaarschuwd: voor je het weet wil je de grote ook! De grote en de kleine zijn overigens niet samen te combineren. Ze hebben een andere kromming. Ik heb het geprobeerd met mijn blankhouten grote boog, maar mij is het niet gelukt.

Door A. S. op 20 Aug 2018 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Babygrijper egel

Bijtring

Mooie en robuuste bijtring. Wordt graag mee gespeeld en op geknaagd.

Door A. S. op 20 Aug 2018 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Stapelbaar zeilbootje blauw

Bootje

Leuk bootje voor op de blauwe golven (stapelelement water). Verder een leuke en eenvoudige puzzel voor beginnende bouwers/puzzelaars. Er kan nog mee gespeeld worden ook, maar hij valt dan wel vrij makkelijk uit elkaar. Verder wel mooi stevig materiaal en een prima kleurtje.

Door A. S. op 20 Aug 2018 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Halve cirkels naturel

Goede aanvulling

Aanvankelijk zag ik niet zoveel in de halve cirkels, maar in de praktijk blijkt het een geweldige aanwinst te zijn! Maar vooral in combinatie met de grote bogen. Los wordt er niet zo heel veel mee gedaan. Misschien komt dat nog. Ik zie wel mogelijkheden met kinetisch zand o.i.d. Met de halve cirkels vormen leggen in het platte vlak kan ons nog niet zo heel erg boeien.

Door A. S. op 20 Aug 2018 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Stapeltoren driehoek

Een topper!

Is bij ons al heel lang in gebruik. Kan op vele manieren en in diverse vormen gestapeld worden. Ik vind ook de twist die je eraan kunt geven door de driehoekige vorm erg leuk. Hij is erg veelzijdig en veel interessanter dan de reguliere stapeltorens. Het bovenste kleine stukje raakt vrij makkelijk kwijt, maar we hebben hem tot nu toe nog altijd weer terug kunnen vinden. Een aanrader!

Door A. S. op 20 Aug 2018 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Stapel element water

Mooie golf

Ik vind dit persoonlijk de mooiste van de elementenserie. Prachtige vorm, mooie blauwtinten. Een genot om naar te kijken! Het blauwe bootje erop of een dolfijn van Holztiger o.i.d.. Mag wat mij betreft permanent ergens opgesteld staan!

Door A. S. op 20 Aug 2018 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Natuurlijke houtblokken

Schorsblokken

Ik vind deze blokken zelf erg mooi, maar bij de kinderen zijn ze niet het meest favoriet. Ze zijn wat groot voor de jonge kinderhand. Maar ze doen het goed op de jaartafel en er wordt ook best creatief en vooral decoratief mee gespeeld. Ze mogen de bosrand of de apenrots zijn o.i.d. Ben er dus nog steeds blij mee.

Door A. S. op 20 Aug 2018 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Zeshoekige rammelaar

Bijtring

Mooie vorm. Ligt goed in de babyknuist en knaagt lekker weg. Kan ook mee gerammeld, gerold en "gereden/gerolschaatst" worden (op de kralen). Raakt soms erg verzadigd van kwijl...

Door A. S. op 20 Aug 2018 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Houten regenboog pastel

Prachtig!

Ik ben dol op de regenbogen van Grimms. Ik had de grote naturel boog al en leende de gekleurde er vaak nog van de speel-o-theek bij. Dan kun je ook gesloten cirkels maken. Tijd voor een extra exemplaar, want de mogelijkheden zijn onuitputtelijk. Ik dacht dat ik de pastelkleurige te zoetig zou vinden, maar hij blijkt prachtig! Combineert beter met de blanke boog dan de hardere kleuren. We hebben ook de plankjes, halve cirkels en hele cirkels erbij. En natuurlijk peg dolls. Geweldig speelgoed! Verveelt nooit en je raakt er niet op uitgekeken. Al het houten bouwmateriaal van Grimms is onderling te combineren en dat vind ik een grote meerwaarde hebben.

Door A. S. op 20 Aug 2018 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Stapel element bloem

Bouw-en decoratieblokken bloem

Mooi! Weer zo'n fijne Grimms bouw-en stapelset. Ik heb lang getwijfeld of ik het wat zou vinden en of het wat zou toevoegen aan wat we al van Grimms in huis hadden, maar zou hem nu niet meer willen missen. Door de wat andere vormen geeft het toch weer mogelijkheden. Combineert fijn met kaboutertjes bloemenkinderen.
De bloem is wel wat minder makkelijk in zijn geheel op te pakken, omdat de blokken van kleiner en smaller naar groter en breder lopen. Dat vraagt extra motorisch techniekje ????.

Door A. S. op 20 Aug 2018 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Vierkant puzzelblok

Robuuste puzzelblokken

Reeds geruime tijd in onze puzzelkast en het blijft een topper! Hier ben ik echt heel enthousiast over. Vele bouw- en puzzelmogelijkheden, ook 3D of op kleur. Blijft voor elke leeftijd interessant, want de puzzel groeit mee naar niveau. Heel uitdagend puzzelblok! Een echte aanrader, ook voor scholen. Ziet er ook nog eens heel mooi uit.

Door A. S. op 20 Aug 2018 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Bouwblokken klein pyramide

Kleine pyramide

Prachtige kleuren! Fijne basisblokken om mee te bouwen en te puzzelen. Je kunt natuurlijk ook op lengte, kleur en nuance sorteren, maar bij ons worden de blokken voornamelijk gebruikt om te bouwen met héél veel peg dolls erbij. Omdat het kleinere blokken zijn speelt het ook prettig aan tafel "waar-de-kleintjes-er-niet-bij-kunnen". Er kunnen ook poppenmeubeltjes van gebouwd worden voor in de huisjes die je van Grimms regenbogen maakt.
Het onderblad is prettig als er binnen een begrenzing gebouwd of gepuzzelt wordt (mozaiek), maar wij bewaren de blokken los in een bak. Dat grabbelt lekkerder als we snel iets nodig hebben en ruimt sneller op.

Door tinne V. op 10 Aug 2018 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Nins bos set

Prachtig produkt

stevig , mooi materiaal, gekocht voor in de kleuterklas. De verschillende blokken en accesoires erbij stimuleren de fantasie doordat ze steeds op een andere manier gebruikt kunnen worden vb als tafel, stoel, onderdeel van een boom,..

Door Grace K. op 06 Aug 2018 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Houten regenboog pastel

Great quality!

I was worried the colors would be too muted but it’s perfect! Each color is clear and the green is more green in person. (Which I am very happy about) Love!

Door Janna H. op 03 Aug 2018 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Regenboog blokken

Hele mooie lichte blokken

Een heel mooi product van hout met gekleurde vensters. De blokjes zijn redelijk klein en goed met peuterhanden vast te pakken. De vensters zijn helder en heel mooi van kleur. Er wordt niet alleen mee gebouwd, maar ook door gekeken en mee ontdekt. Echt een aanrader

Door Nikki B. op 31 Jul 2018 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Geluiden memory

Leuke geluids uitdaging

Heel mooi vormgegeven!

Door Marion V. op 31 Jul 2018 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Regenboog asymmetrisch

Regenboog assymmetrisch

Prima

Door M.R.H. R. op 25 Jul 2018 :
(3/5) 
Beoordeeld product : Mobiel zeemeeuw

Super!

Degelijk materiaal. Erg leuk om te beschilderen! Hij is groot!

Oké

Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken en om een koppeling te kunnen maken met social media. Door op oké te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in ons cookiebeleid.