Milaniwood

Milaniwood

Het merk Milaniwood is afkomstig uit Italie en is al vanaf 1924 gespecialiseerd in het produceren van houten producten en houten speelgoed. De producten van Milaniwood specialiseren zich in hun duurzame herkomst, originele design en uren speelplezier.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

MILANIWOOD

Het Italiaanse merk Milaniwood heeft zijn oorsprong in 1924 waarin de heer Vincenzo Milani begon met het produceren van houten technische accessoires, onder andere voor gebruik in de textielindustrie. In 1974 veranderen de zonen van Vincenzo het assortiment en voegden zij onder andere houten speelgoed toe aan het assortiment. In 2002 wordt er besloten om het merk Milaniwood officieel op de markt te brengen. Een merk dat staat voor duurzaam geproduceerd houten speelgoed volledig op geproduceerd op Italiaanse bodem. 

Hedendaags is het assortiment van milaniwood vooral gespecialiseerd in houten gezelschapsspellen en bouw materialen. Niet alleen hebben oude vertrouwde spellen een leuke verrassende twist gekregen maar Milaniwood maakt ook veel nieuwe verrassende spellen met een goed oog voor design welke de spelletjes niet alleen leuk maken om te spelen maar ook om te zien.

Product toegevoegd aan verlanglijst