Zoek op prijs 

Er zijn 448 producten

Zoekt u een bijzonder cadeau of product en is de prijs belangrijk voor de uiteindelijke keuze? Via deze pagina vind je alle houten speelgoed producten van Houtspel, gecategoriseerd op prijs. Gebruik deze pagina om alle producten te zien of selecteer de prijsgroep waar u interesse in heeft. Zoekt u nu een product dat nog niet op de website staat? Neem dan contact met ons op en wij doen ons best om ook dit specifieke product te leveren.

 • € 0,- tot € 10,-

  Houten speelgoed met kleine prijsjes tot maximaal €10,-. Leuk, uitdagend en educatief verantwoord zijn de producten in deze productgroep. Zo draagt een houten tol bijvoorbeeld bij aan de motorische ontwikkeling en een paar houten dieren maken het al snel mogelijk om de mooiste fantasie-volle verhalen (na) te spelen. Ook vind je hier de mooiste houten knutsel-artikelen. De prijsklasse van 0-10 is de perfect voor de bijzondere schoencadeautjes of bijvoorbeeld een verjaardagspartijtje.

 • € 10,- tot € 25,-

  Houten speelgoed van €10,- tot €25,-. In deze categorie vind je alle soorten speelgoed van Houtspel terwijl de prijs altijd bescheiden blijft. Van houten dier tot blokkenset of van mozaiek tot puzzel.

 • € 25,- tot € 50,-

  Alle producten van € 25,- tot € 50,-

 • € 50,- en meer

  Producten van € 50,- en meer

Toont 1 - 12 van 448 artikelen