Droomdeurtjes

Houten droomdeurtjes

Droomdeurtjes zijn niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook kunnen ze een geweldige ondersteuning zijn voor het kind: In het Droombos wonen namelijk elfjes & draken die 's nachts door de kleine deurtjes de 'echte' wereld in trekken. Hier zorgen ze ervoor dat de kinderen goed slapen en mooie dromen beleven. Soms laten ze een briefje in het brievenbusje voor je achter. Ze leven met je mee en geven je complimentjes en moed om iets dappers te doen of het vertrouwen dat alles goedkomt in lastige situaties.

Droomdeurtjes uit Nederland

Het merk droomdeurtjes is opgericht in 2016 door de twee creatieve Nederlandse dames Margreet en Sonja die de wereld gewoon net iets mooier willen maken. 

Droomdeurtjes zijn de poort naar de fantasie! Plaats het deurtje op een mooie plek in de kamer en je kind zal er vanzelf de mooiste verhalen bij verzinnen. Het concept achter droomdeurtjes is kinderen hun zorgen en gedachtes te laten delen op een creatieve en fantasievolle wijze. Daarom wordt het deurtje geleverd met een sleuteltje en een brievenbusje. Wanneer het kind het deurtje op haar kamer heeft kan hij of zij het sleuteltje bij het deurtje leggen. Op een dag als het kind wakker wordt is het sleuteltje plotseling verdwenen en woont er een draak of elfje achter het deurtje. Een draak of elfje die het kind kan helpen met problemen of steeds terugkerende gedachtes doordat het kind zijn of haar zorgen kan delen door middel van een tekening of een briefje. Bovendien kunnen kinderen ook de omgeving van het deurtje decoreren wat ook de fantasie van het kind stimuleert. 

De droomdeurtjes zijn CE gecertificeerd en worden met de hand in Tsjechië vervaardigd en beschilderd.  

Product toegevoegd aan verlanglijst