Alle beoordelingen

Door Sjoukje D. op 02 Oct 2019 :
(3/5) 
Beoordeeld product : Peg doll vrouw

pegg doll vrouw

Veel groter in verhouding dan pegg doll man. Dit is beetje jammer.

Door Linda K. op 27 Sep 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Stapeltoren zeilboot

Grimss zeilboot

Snelle service/ verzending. Zeilboot js mooi, stevig en geeft veel spelplezier hier.

Door S. T. op 24 Sep 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Knutselboompje lente

Super!

Mooi afgewerkt! Deze bestel ik zeker nog een keer.

Door S. T. op 24 Sep 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Kabouter deurtje

Aanrader!

Ontzettend schattig. Mooi afgewerkt!!

Door Corry H. op 05 Sep 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Vlinder silhouet

Mevr

Prima prijs kwaliteit en snelle levering.

Door Liselotte V. op 04 Sep 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Ooievaar

Perfect kraamcadeautje

Een hele mooie handgemaakte ooijevaar die als kraamcadeau helemaal perfect is. Eerst om te bekijken en later voor haar om mee te spelen.

Door sanne T. op 03 Sep 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Bouwblokken groot trap

De overtreffende trap

Deze prachtige blokkentrap overtrof alle verwachtingen. We gaan zeker een verzameling starten van dit merk blokken om nog een meer gevarieerd spelplezier te hebben.

Door Mieke H. op 26 Aug 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Kleine pinguin

Top!

Prachtig product. Wel naar verhouding wat klein (kleiner dan de eekhoorn), maar erg leuk!
Fijn snel geleverd!

Door Mieke H. op 26 Aug 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Mus

Mooi!

Mooie kleuren, geweldige vogel.
Fijn snel geleverd!

Door Mieke H. op 26 Aug 2019 :
(3/5) 
Beoordeeld product : Eekhoorn

Groot voor een eekhoorn

Naar verhouding iets te groot.
Fijn snel geleverd!

Door Mieke B. op 26 Aug 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Seizoensboom XL

Prachtig mooi en de volgende dag al in huis!

Erg blij met deze mooie boom. Hij is direct verzonden en was duurzaam verpakt. Top!

Door Judith Z. op 16 Aug 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Peg doll kabouter

"pech" doll kabouter

De peg doll kabouter zelf is erg leuk. Echter, was bij 1 kabouter de punt kapot (alsof het topje eraf was gebroken), ook zat er nog een dikke klodder lijm rond de nek. Jammer, want dit ben ik niet gewend van houtspel.

Door Judith Z. op 16 Aug 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Peg doll man

beetje pech?

Ik had 5 peg dolls besteld, eerder was alles in orde, maar deze keer was 1 peg doll erg beschadigd. Wanneer hij u geverfd wordt, zie je dat het hout beschadigd is, erg jammer.

Door Reina R. op 16 Aug 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Miniatuur kruiwagen

Gappige mini kruiwagen

Supermini houten kruiwagen. Leuk ter decoratie of als 'grapje'.
Prima service en informatievoorziening door Houtspel toen er een leveringsprobleem leek te ontstaan door een foutieve postcode.

Door Tessa B. op 06 Aug 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Groene draak

Familie

De draak, deze is favoriet bij onze kids van 4 en 6 jaar. Samen gekocht met de rode 'vuurtjes'. De draak is van een mooie grootte en brengt veel speelplezier mee.

Door Tessa B. op 06 Aug 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Baby nins

Familie

Leuke poppetjes, zien er mooi uit met de zachte kleurtjes. 1 maar, de schildering was niet zoals op de foto. Bij ons zijn ze tot het hoofd geschilderd en niet zo strak. Maar erg vinden we het niet. Ze blijven leuk.

Door Maureen Schoonbroodt H. op 05 Aug 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Kabouter deurtje

Leuk

Ik heb 3 deurtjes besteld. Bij 1 daarvan was het brievenbusje stuk, na een mailtje direct een nieuwe toegezonden gekregen. Ik ben zeer tevreden!

Door Carla V. op 03 Aug 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Droomtafeltje met krukjes groen

leuk!

Mooi voor in poppenhuis of koffertje te gebruiken.

Door Sophia W. op 29 Jul 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Houten bat & bal spelletje

Behendigheidsspel

Goed voor de concentratie en de fijne motoriek. Leuk om te doen.

Door Sophia W. op 29 Jul 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Kras & Teken kleurvellen

Toverachtig

Mijn kleindochter vond het leuk.

Door Sophia W. op 29 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Houten blaaspijp met balletjes

Behendigheidsspelletje

Goed voor de concentratie en de fijne motoriek. En bovendien leuk en spannend. Mooi gemaakt.

Door Sophia W. op 29 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Ballon boot

Mooi, degelijk, grappig en verantwoord.

Mooi vormgegeven. Werkt perfect en maakt ook nog een leuk geluid van een puffend bootje. Drie ballonnen van latex- natuurlijk rubber bijgeleverd. Groot succes op verjaardag in het zwembadje buiten.

Door Sophia W. op 29 Jul 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Trekfluit hout

Leuk fluitje

Maar heeft geen groot bereik.

Door Joyce D. op 18 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Houten regenboog Grimms

Fantastisch product

Goede kwaliteit, eindeloos spelplezier. En snel en netjes geleverd door houtspel.

Door Elizabeth D. op 15 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Peg doll rond XL

Leuk als stel van de andere versie !

Ik zit me ook af te vragen hoe jullie aan die reuzen en reuzinnen komen ,ze zijn van goede kwaliteit !!!!Wat een stel joekels !!!

Door Elizabeth D. op 15 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Peg doll reus

Gigantisch !

Ik verwachtte een groot formaat maar deze is werkelijk enorm van maat helaas hadden jullie er maar vier !! Inderdaad wat een reuzen !!!

Door Elizabeth D. op 15 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Peg doll rond

Prima product !

Ik ben heel erg op het gebruik van hout gesteld alles pakt hier op ook inkt ,mooi ook is brusch stiften van permanente inkt .Heeft best wat moeite gekost voor deze grote formaten om te vinden ,ook voor hen die de kleinere formaten liever hebben is er genoeg keus !

Door Sarah V. op 14 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Verjaardagsring klein naturel

Leuke verjaardagsring

Leuk als decoratie! Samen met de ring heb ik mooie bijhorende stekertjes en kaarthouders gekocht; ideaal om een themahoek in te richten.

Door Irma F. op 11 Jul 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Knutsel houtplakjes

Prima artikel

Snelle levering, keurig verpakt. Prettige ervaring om bij Houtspel iets te bestellen.

Door Irma F. op 11 Jul 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Houtplak XXL

Prima artikel

Snelle levering, keurig verpakt. Prettige ervaring om bij Houtspel iets te bestellen.

Door Karen D. op 08 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Houten takelwagen

Mooie auto

We kozen deze als verjaardagskado voor een 2 jarige lieve jongen. Hij was meteen enthousiast! Ik vind deze takelwagen geschikt voor alle leeftijden trouwens. Zeer mooi en stevig gemaakt.

Door Elianne K. op 07 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Neushoorn

Mooi!

Mooi gemaakte neushoorn.

Door Elianne K. op 07 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Giraffe staand

Geweldig dier.

De giraffe viel bij mijn gastkindjes erg in de smaak.

Door Elianne K. op 07 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Zebra

Mooi dier.

Mooi dier, leuk om mee te spelen.

Door Elianne K. op 07 Jul 2019 :
(1/5) 
Beoordeeld product : Olifant slurf omhoog

Zwakke slurf

Slurf brak de eerste dag al door. Verder wel mooi!

Door S B. op 06 Jul 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Boom met eekhoorntjes

Prachtige boom

De boom is een prachtige houtsnede, met leuke details, zoals de eekhoorntjes en de grillige vorm van de wortels. Op de site stond ook een voorbeeld van de boom ingelijst met groene achtergrond. Dat idee heb ik overgenomen, wat een perfect cadeau opleverde!

Door Kelly V. op 06 Jul 2019 :
(3/5) 
Beoordeeld product : Houten mini figuurtjes eenhoorn

Mooi maar klein

Heel erg mooi, magisch. Maar wel veel kleiner dan verwacht jammer genoeg :(

Door Marieke V. op 14 Jun 2019 :
(3/5) 
Beoordeeld product : Mini caravan hout

Super leuk ding!

Mooi caravannetje :) prima te verven ook. Super leuk ding voor op onze seizoenstafel!

Door Heleen V. op 10 Jun 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : IJsstokjes voor bouwen gekleurd

Ijsstokjes voor bouwen gekleurd

Leuk spel!
Openingen zijn soms wel wat klein.. je moet best goed aanduwen

Door Femke B. op 05 Jun 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Poppenhuis Waldorf

Fantastisch

Prachtig poppenhuis! Hoge kwaliteit.

Door Gerda V. op 30 May 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Draken set blauw

Groter dan gedacht, heel mooi maar wel prijzig

Deze set van 5 is echt wel heel mooi. Ze zijn groter en steviger dan je denkt. Eigenlijk super maar vanwege de prijs toch maar 4 sterren

Door Gerda V. op 30 May 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Seizoensboom XL

Hij is echt groot

Hij is veel groter dan we dachten en hij staat prachtig op onze seizoenstafel

Door sabine V. op 30 May 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Eikenboom

Boom

Pracchtige boom, mooi formaat.

Door sabine V. op 30 May 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Moestuin silhouet

Silhouet

Prachtig silhouet. Ik heb er een voor elk seizoen en jaarfeest, het hele jaar rond. De kinderen vinden het prachtig, en ik ook!

Door sabine V. op 23 May 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Rode druppels

Grapat

Fantastisch speelgoed, eindeloze mogelijkheden. Verslavend!

Door Ingeborg B. op 23 May 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Reuzenknijpers

Handige knijpers

Om goede hutten te bouwen met lakens/doeken is het voor kinderen fijn om te beschikken over 6 knijpers. Ze zijn bij ons thuis heel blij met de reuze knijpers. Op het kinderdagverblijf worden ze gezien als gewaardeerd cadeau.

Door Linda K. op 22 May 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Houten regenboog pastel

Houten regenboog pastel

Kleiner dan verwacht. Mooi, stevig hout. Kinderen spelen er dagelijks mee.

Door Linda K. op 22 May 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Verjaardagsring klein naturel

Verjaardagsring klein naturel

Stevig nooit hout. Kinderen zijn actief bezig zijn met verschillende feestdagen en jaargetijden.

Door Linda K. op 22 May 2019 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Regenboog vriendjes pastel

Regenboog vriendjes pastel

Mooie, stevige houten poppetjes. Goed verpakt.

Door Elisabeth P. op 14 May 2019 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Halve cirkels gekleurd

Perfect bij de Houten regenboog!

Het eerste plaatje klopt precies. Deze zijn de perfecte aanvulling op de houten regenboog. Vind ze alleen niet goedkoop..

Oké

Wij maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken en om een koppeling te kunnen maken met social media. Door op oké te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in ons cookiebeleid.