raduga grez bomenset

Maak kennis met ons nieuwste Houtspel merk: Raduga Grëz! Geen nieuwkomer in speelgoedland, sterker nog: ze hebben al een behoorlijke naam voor zichzelf gemaakt op gebied van uitzonderlijke ontwerpen en prachtig kleurgebruik. Wij zijn dan ook super trots dat wij dit pareltje ook aan ons assortiment toevoegen mochten. 

Met een afkomst uit Rusland is dit merk een klein beetje buiten ons standaard afname gebied maar hun filosofie en werkwijze past zo goed bij onze andere merken dat we besloten toch een uitzondering te maken. Zo wordt het hout voor de producten alleen bij lokale producten gekocht, worden alleen producten met de hand gemaakt en daarna met de hand geschilderd met een matte verf op waterbasis. Klinkt precies goed toch?

Het thema van Raduga Grëz is een "esthetische jeugd". Want wie zegt dat speelgoed alleen voor kinderen leuk moet zijn om te zien? De producten van dit merk zijn dan ook vooroplopend in ontwerp en kleurgebruik. Geen schreeuwende kleuren maar zachte aardetinten waar de warmte vanaf straalt. En ook het lichte hout en de gebruikte matte verf geeft het speelgoed net dat beetje extra waardoor je niet om hun schoonheid heen kunt. 

Het leuke van dit merk is dat het qua maten en vormen bijzonder goed aansluit bij onze andere merken. Zo zijn de houten blokken van dezelfde maat als bijvoorbeeld de blokken van Grimm's. Zijn de regenbogen in aardetinten uitstekend te combineren met de regenboog middel en mini van Grimm's. Passen de bomensets qua kleuren prachtig bij de dieren van Bumbu toys enzovoort. 

Al met al, een echte topper waarvan wij super blij zijn het vanaf nu aan jullie aan te kunnen bieden.

raduga grez producten bij houtspel

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst