bauspiel producten

Vanaf het eerste moment dat wij de Bauspiel producten tegenkwamen op de Spielwarenmesse in Duitsland waren wij fan. Het vakmanschap straalt van alle producten (die met de hand in Duitsland zijn gemaakt) af. De vormen, de kleuren, we konden onze ogen er niet vanaf houden. Direct na de beurs plaatsten we onze eerste order en voegden we (als een van de eersten in de wereld) de producten toe aan ons assortiment. En eerlijk is eerlijk, het had een aanlooptijd nodig voordat jullie net zo enthousiast waren als wij maar inmiddels begint er een ware fangroep te ontstaan die net zo dol is op de prachtige producten als wij. Omdat we inmiddels steeds meer vragen ontvingen naar de andere producten van Bauspiel hebben we ons assortiment uitgebreid met onder andere de bovenstaande producten. 

1. De x-blokken: deze set van 48 houten blokken in de vorm van een X worden geleverd in een stevige houten bewaardoos. De blokken zijn een perfecte combinatie met bijvoorbeeld de lichtdoorlatende blokken (zie 2) of met de pyramide blokken van Grimm's. Bovendien kun je er zowel in 2D als in 3D ontzettende mooie dingen mee maken.
2. De lichtdoorlatende blokken: deze set van 100 plexiglas blokken in 10 verschillende kleuren wordt geleverd in een houten bewaardoos met witte bodem. De blokken zijn geschikt om mee te bouwen maar ook om vormen mee te leggen en natuurlijk als aanvulling op de andere Bauspiel producten. Doordat de blokken lichtdoorlatend zijn geven ze op elke plek weer een ander effect wat heel leuk is om te zien. 
3. De mega glinsterblokken set: een set waar geen enkel plaatje echt recht toe doet want geloof me, in het echt zijn ze nog zoveel mooier! De set bestaat uit 45 houten blokken wederom geleverd in een stevige houten bewaardoos. De set heeft 5 gewone houten blokken en 40 blokken waarbij in elk 2 glinsterstenen zitten waarbij er maar liefst 20 verschillende kleuren zijn (er zijn dus 2 blokken van elke kleur). Deze set is echt een feest om eindeloos mee te bouwen. 
4. De vensterblokken zijn er zowel in een grote vensterblokken set met 36 vensterblokken als in een kleine vensterblokken set met 12 vensterblokken. De sets bestaan uit 6 verschillende vormen met elke 1 of 2 lichtdoorlatende venstertjes in 10 verschillende kleuren. Hierdoor zijn de blokken niet alleen door hun vormen een prachtige aanvulling op de meeste blokkensets, ze geven ook weer een nieuwe manier van spelen. Laat het licht er maar eens door vallen en kijk wat er gebeurt. 

Nu kunnen we natuurlijk heel vaak vertellen hoe goed de producten bij elkaar passen maar afbeeldingen zeggen zoveel meer. Dus gingen wij aan de slag en bouwden wij een tal van prachtige kastelen. Neem maar eens een kijkje hieronder hoe mooi de sets bij elkaar passen. 

bouwen met bauspiel

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst