zomerse wandeling nins granaat

Nu de zomerse temperaturen naar een hoogtepunt stijgen proberen we allemaal zoveel mogelijk de koelte op te zoeken. De een sluit zich op in de kelder maar de meeste mensen zoeken buiten de schaduw op. Zo ook de nins van Grapat. Uitgerust voor de zomerzon gaan zij op pad. Benieuwd welke Houtspel producten zij allemaal tegenkomen? Kijk naar de foto hierboven en lees met ons mee. 

1. Het pad waar de nins op lopen is gemaakt van de knutsel houtplakjes groot. Deze set met plakjes is niet alleen super leuk voor een tal van knutsel werkjes, je kunt ze ook heel goed gebruiken voor de aankleding van je seizoenstafel. Je koopt een doosje van 12 x 12 x 4 cm gevuld met plakjes voor € 4,95. 
2. De nins in zomerse kleuren komen uit de zomertafel nins set van Grapat. De set bestaat uit 2 soorten poppetjes, bakjes, ringen en schijven, allen in zomerse kleuren. Super leuk om uren mee te spelen of om je seizoenstafel mee aan te kleden. De set kost € 31,50.
3. Het rieten peg doll hoedje is een geweldige accessoire voor vrijwel elke peg doll of nin. Een ideale manier om je peg doll of nin een aangeklede indruk te geven. Het hoedje kost € 0,75. 
4. De houten brug is een geweldige toevoeging voor vrijwel elke seizoenstafel of mini wereld. Hij kan zowel zo gebruikt worden maar natuurlijk ook in elke gewenste kleur worden geschilderd. De brug kost € 2,25. 
5. De roze bloemen van Grapat zijn van vele markten thuis. Zo zijn ze geweldig voor het leggen van mandala's maar ook bij het gebruik op bijvoorbeeld de seizoentafel zijn ze erg leuk. De set bloemen bestaat uit 36 houten bloemen in 3 verschillende roze tinten en kost € 12,25. 
6 / 7. Super leuk voor de aankleding van de seizoenstafel (of om gewoon lekker mee te spelen) zijn de zijden speeldoeken van Sarah's Silks. Zoals hier de Sarah's Silks speeldoek mini groen en de Sarah's Silks speeldoek mini blauw welke € 11,95 per stuk kosten. 
8. Alle eendjes zwemmen in het water, zo ook tijdens de wandeling van de Nins. De kleine eendjes van Holztiger welke hier vrolijk in het water zwemmen kosten € 4,50 per stuk. 
9. Zie je hem staan pronken op de achtergrond? De appelboom voor vogels van Holztiger wordt geleverd op een stevige houten voet en is geweldig om mee te spelen of om neer te zetten als decoratie. De boom kost € 17,50. 
10. Het eigenwijze roodborstje van Holztiger is een super leuk vogeltje welke in vele (speel) verhalen op kan duiken. Het roodborstje kost € 5,95. 
11. De witte duif van Holztiger is een super leuk vogeltje om mee te spelen. De duif kost € 5,95. 
12. Net zo vrolijk fluitend als hij eruit ziet zit de pimpelmees van Holztiger in de boom. De pimpelmees kost € 5,95. 
13. Het heerlijke herkenbare musje kan in deze vogel walhalla natuurlijk niet ontbreken, hij kost € 4,75. 
14. Als laatste maar zeker niet te minste zit de zwarte raaf de boel in de gaten te houden. De raaf kost € 4,95. 

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst