Paastoppers

Nog een paar weken en het is weer pasen, ben jij al bezig met het decoreren van je huis of seizoenstafel voor deze feestelijke dag?Voor iedereen die nog wat decoratie tips kan gebruiken hebben wij al onze paas toppers op een rijtje gezet. Benieuwd welke dat zijn? Kijk naar de afbeelding hierboven en lees met ons mee. 

1. Deze paashanger bestaat uit 6 houten figuren die je in kunt kleuren en daarna onder elkaar kunt hangen als decoratie. De hanger kost € 4,50. 
2. Leuk om mee te decoreren en om mee te spelen zijn deze paarse houten eieren van Grapat. De set bestaat uit 36 eieren en kost € 12,25. 
3. Een super leuke decoratie voor in huis of op de paas tafel is deze haas met de boombast er nog aan. De haas kost € 5,50. 
4. Bij pasen denk je aan paashazen en eieren maar ook aan kuikentjes. Dit kuiken van Holztiger past dan ook prima bij het paas gevoel. Het kuiken kost € 4,95.
5. Super leuk om zelf te decoreren zijn de houten eieren. De eieren zijn 6 cm hoog en kosten € 1,00 per stuk. 
6. Aangezien we in deze tijd niet uitgebreid pasen met onze familie kunnen vieren is het misschien leuk om me familie een zelfgemaakte paas kaart te sturen. Deze 27 houten mini figuurtjes in paasthema kunnen daar prima bij gebruikt worden. Een setje kost € 3,25. 
7. Deze houten silhouetten in de vorm van twee hazen zijn super leuk om neer te zetten maar je kunt ze ook decoreren door bijvoorbeeld de binnenkant of de buitenkant te schilderen. De konijnen omtrek kosten € 5,95 per twee. 
8. Deze twee mini konijnen hout zijn niet alleen een super leuke decoratie voor bij pasen, ze worden ook nog eens geleverd in een pakket ter grote van een postkaart waar na je ze zelf in elkaar schuift. Super leuk dus om aan iemand als paas cadeautjes te sturen! De mini konijnen hout kosten € 4,95.
9. Kijk ze eens gezellig staan, deze houten konijnen op rij. De plank is maar liefst 28 cm lang en kan zowel zo als beschilderd of beplakt gebruikt worden. De rij met konijnen kost € 3,95.
10. Deze super leuke set van 6 houten paashangers is niet alleen heel leuk voor kinderen om zelf in te kleuren maar kan daarna ook heel goed gebruikt worden voor het versieren van de paastakken of de seizoensboom. De set van 6 figuren kost € 4,25. 
11. Het pasen silhouet past natuurlijk uitstekend in de silhouetlamp van de Noest maar kan ook met bijvoorbeeld een kaarthouder los op de seizoenstafel gezet worden. Het silhouet kost € 13,75. 
12. Het knutsel paastafereel bestaat uit 13 houten onderdelen waarmee je zelf een super leuk paas tafereeltje kunt maken. Super leuk om te doen en om neer te zetten op bijvoorbeeld de paas seizoenstafel. Het tafereeltje kost € 2,50. 
13. Op zoek naar een mooie doek om paas tafereel extra kracht bij te zetten? Dan zijn de sarah's silks doeken misschien wel wat voor jou! Bijvoorbeeld de Sarah's silks doek geel mini welke je voor € 11,95 bij ons kunt krijgen. 
14. Super leuk als decoratie is deze leuke haasjes slinger welke bestaat uit een vrolijk lint met 7 houten haasjes eraan. De slinger kost € 6,50 en is exclusief bij Houtspel verkrijgbaar. 

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst