herfst seizoenstafel

Terwijl de wind buiten de bomen kaal waait, de regen tegen het raam tikt en de haard de kamer verwarmt brengen wij de herfst binnen op onze seizoenstafel met de leuke producten uit de webshop. Benieuwd welke producten we hiervoor hebben gebruikt? Kijk naar de foto onderaan de pagina en lees met ons mee. 

1. De omlijsting van de seizoenstafel bestaat uit 3 bogen van de houten regenboog van Grimm's. Dit zeer veelzijdige stuk speelgoed is namelijk niet alleen goed voor uren speelplezier, de prachtige kleuren van deze bogen passen ook zeer goed bij de herfst. 
2. De bomenset van Tickit bestaat uit 10 verschillende houten bomen geleverd in onbewerkt hout. Wij gaven deze bomen een tijdje geleden zelf een kleurtje (lees onze regenboog peg dolls maak ze zelf blog om te zien hoe) waardoor ze onze herfst seizoenstafel extra herfstig maken. 
3. De kleine vos van Holztiger past met zijn prachtige oranje kleur natuurlijk prachtig bij de herfst. En als hij niet onze seizoenstafel opvrolijkt is het uiteraard ook een geweldig stuk speelgoed om eindeloos je fantasie mee kwijt te kunnen. 
4. Deze set van knutsel paddenstoelen bestaat uit 1 grote houten paddenstoel en 2 kleintjes. De set wordt geleverd in onbewerkt hout waardoor je ze zelf naar eigen smaak kunt versieren met bijvoorbeeld verf of potloden. 
5. Het gele kaarsje past met zijn warme kleur natuurlijk prima bij de herfst. Bovendien geeft het de seizoenstafel direct een heel warm uiterlijk. 
6. Wat is de herfst zonder afgevallen bladeren? Deze leuke houten mini figuurtjes bladeren worden geleverd in een set van 27 stuks in onbewerkt hout. Met verf geef je ze zo een echte herfstsfeer maar ook zonder kleur zijn ze super leuk om te gebruiken voor decoratie of om mee te knutselen. 

herfst seizoenstafel

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst