Houten regenboog Grimms

Houten regenboog Grimms


4 Beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Nieuw

12-delige houten regenboog van Grimm's

Meer details

Op voorraad

61,95 €

incl. BTW

De mogelijkheden van deze houten regenboog zijn eindeloos, niet voor niets is het dan ook het best verkopende product van Houtspel.nl! De houten bogen zien er niet alleen fantastisch uit maar dagen uw kind uit om zijn of haar creativiteit te gebruiken. Je kunt met deze bogen stapelen, je kunt er met de auto overheen of onderdoor rijden of je maakt er kabouterwoningen van. En dit zijn slechts enkele voorbeelden. Neem ook een kijkje op onze inspiratiepagina en laat je betoveren door de eindeloze mogelijkheden.

Lengte: 38 cm

Hoogte: 18 cm

Merk: Grimms

Waardering 
2017-01-27

Heel veel mogelijkheden, wel prijzig!

Mijn mijn vond hem eerst wat saai en eigenlijk te duur maar inmiddels is ook hij overtuigd door de vele mogelijkheden. Geweldig speelgoed.

Waardering 
2016-07-21

Je kunt hier meer mee dan je denkt!

Ik had vooraf wat twijfel maar je kunt hier echt veel meer mee dan je denkt. Elke keer zien we dat de regenboog weer op een andere manier gebruikt wordt. Heel blij dat ik deze uiteindelijk toch gekocht heb

Waardering 
2016-01-05

Wat een geweldig speelgoed!

Mijn zoontje is helemaal dol op de regenboog. Om mee te bouwen, om auto's overheen of onderdoor te laten rijden...multifunctioneel inzetbaar. Speelgoed wat z'n prijs zeker waard is!

Waardering 
2016-01-03

Wouw

Ik moet zeggen, van tevoren twijfelde ik of deze regenboog de (relatief hoge) prijs wel waard was maar ik kan alleen maar zeggen: wouw! De regenboog is echt het favoriete speelgoed van mijn dochter (en stiekem ook van ons). Het wordt bij bijna alles ingezet en laat ons elke dag weer nieuwe mogelijkheden ontdekken, een echte aanrader!

Schrijf uw beoordeling! !

Schrijf uw beoordeling