seizoenstafel pasen

Hoera, het is bijna pasen! Daarom veranderden wij onze seizoenstafel snel een in een heuse paas seizoenstafel vol met de leukste paas producten uit ons assortiment. Ben jij benieuwd welke producten je allemaal ziet? Kijk naar de foto hierboven en lees met ons mee: 

1. Dit leuke haasjes slingertje bestaat uit 6 houten haasjes met een vrolijke groene staart welke aan een groen lint aan elkaar gemaakt zijn. Super leuk voor bij de seizoenstafel of in de seizoensboom. De slinger kost € 6,50. 
2. De silhouetlamp kan natuurlijk uitstekend op elke seizoenstafel staan. Bij elk seizoen of elke gebeurtenis kun je het silhouet wisselen zodat hij overal bij past. De lamp kost € 44,75. 
3. Bij pasen kan het paas silhouet uiteraard niet ontbreken. Het vrolijke silhouet doet met zijn gele achtergrond heerlijk lente achtig aan. Het silhouet kost € 13,75. 
4. Deze houten konijnen op rij zijn niet alleen in blank hout super leuk, je kunt je ook beschilderen of beteken dat ze helemaal bij jou passen. Het rijtje met 5 konijntjes kost € 3,95. 
5. De staande haas van Holztiger is met zijn eigenwijze houding een geweldig dier om mee te spelen of om te gebruiken op de seizoenstafel. Het haasje kost € 5,95. 
6. Dit konijntje van Holztiger snuffelt alvast of ze de eitjes kan vinden. Super leuk om mee te spelen of natuurlijk om te gebruiken op de seizoenstafel. Het konijntje kost € 4,95. 
7. De rennende haas heeft net de eitjes verstopt en komt nu snel naar zijn vriendjes rennen. Rent hij binnenkort ook bij jou rond? Hij kost € 4,95. 
8. Deze mini zijden doek in zacht geel van Sarah's Silks geeft de seizoenstafel gelijk haar fijne lente sfeer. De doek kost € 11,95 en is te koop bij tientalenten (het zusje van Houtspel). 

PS. Ben je benieuwd welke fijne paas decoratie we nog meer in ons assortiment hebben? Neem dan eens een kijkje bij de seizoenstafel categorie op Houtspel of de Pasen categorie op tientalenten. 

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst