zomerse seizoenstafel

Hij staat te trappelen voor de deur: de zomer. Omdat daar buiten nog weinig van te merken is besloten wij onze seizoenstafel er alvast klaar voor te maken. Hoe heerlijk ziet dit eruit? Wil jij nou zelf ook aan de slag? Hier beneden zie je de foto nogmaals waarbij de producten genummerd zijn, ideaal om te zien welke producten we hebben gebruikt. 

1. De houten zon is afkomstig uit de weer set van Grimm's. Deze set bestaat uit 12 houten onderdelen waarmee je elk weerstype uit kan beelden, hoe leuk is dat? 
2. De houten vuurtoren behoort tot ons knutsel assortiment en kan, met een beetje verf, zo je gewenste uiterlijk krijgen. Wij kozen er voor om hem traditioneel rood met wit te schilderen maar dit hoeft natuurlijk niet!
3. De houten zeemeeuw van Holztiger is niet alleen super leuk om eindeloos mee te spelen, hij is ook een echte toevoeging aan de seizoenstafel. Kijk hem eens statig over het strand uitkijken. 
4. Eveneens tot onze knutselproducten behoren de drijfhout stokjes breed. Super producten om eindeloos mee te knutselen maar ook op deze seizoenstafel komen ze uitstekend tot hun recht. 
5. De (pastel) houten regenboog van Grimm's behoort tot een van onze meest veelzijdige producten. Of je er nu mee bouwt, stapelt of figuren mee wilt leggen, met deze regenboog kun je altijd in de weer en ook op zo'n seizoenstafel staat hij uitermate goed. 
6. Het rieten peg doll hoedje is de perfecte uitbreiding van ons peg doll assortiment. Zeg nou zelf, hoe zomers ziet deze dame er plotseling uit?
7. Deze dame in badpak die er klaar voor is om de zee in te duiken is gemaakt van de peg doll rond middel. Ben je benieuwd hoe je de peg doll zelf zo kunt beschilderen? Je vindt een stap voor stap handleiding in deze blog
8. Natuurlijk mag het jongetje in zijn zwembroekje op deze zomerse tafel niet ontbreken. Het jongetje is gemaakt van de peg doll recht klein en de stap voor stap handleiding vindt je in dezelfde blog als de zomerse dame hierboven. 
9. De seizoensboom is geweldig op elke seizoenstafel zoals op deze zomerse seizoenstafel. Door hem (in dit geval) aan te kleden met schelpen geeft hij een heerlijk zomerse sfeer af. 
10. De zeilbootjes pastel zijn een genot om eindeloos mee te spelen maar kunnen ook zeer goed als decoratie dienen, bijvoorbeeld op de seizoenstafel. De set bestaat uit 3 pastel bootjes die kinderen zal uitnodigen om mee aan de slag te gaan. 
11. De doeken van sarah's silks zijn geweldig om een seizoenstafel mee aan te kleden. Deze blauwe doek staat bijvoorbeeld prachtig als water.

 

zomerse seizoenstafel

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst