Ronde xylofoon
Ronde xylofoon
Ronde xylofoon
Ronde xylofoon
Ronde xylofoon
Ronde xylofoon

Ronde xylofoon

11-delige houten xylofoon knutselset van Eduplay

Op voorraad
€ 6,50
Inclusief belasting

 Waarderingen en beoordelingen
 (5/5)  - 1 cijfer(s) - 1 beoordeling(en)
Bekijk verdeling
 

Een geweldig xylofoon waar je uren mee zoet kan zijn. De xylofoon wordt geleverd als bouwpakket inclusief lijm. Nadat hij droog is kun je met het meegeleverde houten stokje muziek maken. En wil je eens wat anders? Doe dan eens een knikker of een houten balletje in de xylofoon en zie wat er gebeurt. 

Maat onderkant: 10,7 x 10,7 cm 
Hoogte als in elkaar: 17 cm 

310201
Door op  23 Feb 2019 (Ronde xylofoon) :
(5/5

Fijn instrumentje

Zeer betaalbaar en altijd een succes als cadeautje! Ook kleine kinderen vinden het erg leuk om "de trom te roeren". Mild, kabbelend geluid dat nog aardig te variëren is. Met een extra stokje (met kurken knop!) nog leuker te maken.
Knikker raakt gauw kwijt, maar die klinkt ook wat scherper, dus wij doen er nu een ronde kurk of een mooi glad knuffelhoutje/kraal in om rond te laten rollen (of alle twee!). Muzikaal gezien vooral geschikt om te experimenteren en improviseren. Wordt bij ons veel mee gespeeld omdat dit onder de instrumentjes valt die ze zelf mogen pakken en vrij ongelimiteerd mogen gebruiken.
De roertrom is ook mooi te kleuren met plantaardige verf (regenboog of aardetinten of roze/blauw als kraamcadeautje of wat je maar mooi vindt).

Klanten kochten ook:

Product toegevoegd aan verlanglijst