Gewichten memory
Gewichten memory
Gewichten memory
Gewichten memory

Gewichten memory

14-delige gewichten-memory set van Goki

Op voorraad
€ 27,50
Inclusief belasting

 Waarderingen en beoordelingen
 (5/5)  - 1 cijfer(s) - 1 beoordeling(en)
Bekijk verdeling
 

Het oude memory spelletje in een geheel nieuw jasje waarbij je goed je zintuigen kunt oefenen. Bij dit spelletje gaat het erom dat je twee dezelfde blokken bij elkaar zoekt waarbij je niet let op hoe de blokken eruit zien maar op hoe zwaar de blokken aanvoelen. Daarnaast zijn de blokken ook erg goed te gebruiken in combinatie met een weegschaal of om torens mee te bouwen. 


Maat blokken: 7 x 7 x 5 cm

Merk: Goki

56684
Door op  23 Feb 2019 (Gewichten memory) :
(5/5

Gewichten spel

Prima setje gewichtjes. Beetje Montessori-achtig. De stukken zijn wel wat groot in de hand. Gewichten voelen is interessant voor de zintuiglijke waarneming. Licht, zwaarder, zwaar, hetzelfde gewicht schatten, iets zoeken wat een gelijkwaardige zwaarte heeft. Heel veel variatie is bij dit spel niet mogelijk, maar het geeft wel een mooie basis om op voort te bouwen met weegschalen en vele extra gewichtjes en spulletjes. Het spel duurt meestal maar kort, maar het verder wegen met de weegschaal is erg leuk!
De vormgeving van dit spel is prima. Blokken zijn netjes afgewerkt. Goede kwaliteit. Nog steeds tevreden met de aankoop!

Klanten kochten ook:

Product toegevoegd aan verlanglijst