de geboorte van de kerststal Margriet

Maak kennis met de eerste kerststal die wij zelf hebben ontworpen en met behulp van onze vaste lasersnijder Lasergravin hebben geproduceerd. Een kerststal die als plat pakket wordt geleverd en daarna zowel blank als gekleurd kan worden neergezet. Een super veelzijdige kerststal met een simpel design en vele mogelijkheden: de kerststal Margriet

Maar hoe kwam deze kerststal tot stand? Dat laten we zien in de foto hierboven. 
1. Het was op een zonnige nazomerdag in September dat we besloten dat we nog 1 bijzondere kerststal nodig hadden in ons assortiment. We hadden al vele geweldige kerststallen ingekocht voor Houtspel en onze speciale kerst-webshop houtenkerststal.nl maar er miste voor ons gevoel nog eentje. Dus pakten wij pen en papier en sloegen wij aan het tekenen. 
2. Nadat de kerststal op papier getekend was moest er gekeken worden of hij in 3D ook leuk zou zijn. Dus trokken wij hem over op karton en knipten wij hem uit. Zo zagen we dat we nog een paar kleine aanpassingen aan ons eerste ontwerp moesten maken. 
3. Nadat wij besloten dat we tevreden waren stuurden wij het ontwerp door naar Lasergravin die het ontwerp digitaal maakte en een paar dagen later rolden de eerste figuren uit de laser. Wouw, wat een mijlpaal!
4. Nadat de eerste prototypes gelaserd waren was het tijd voor het finetunen. De onderkanten werden op maat gemaakt, de staf werd nog een beetje bijgewerkt enzovoort en toen ..... was onze kerststal klaar om geproduceerd te worden!