Nog een paar minuten dan gaat hij van start: de houtspel-feestmaand! In augustus bestaat Houtspel precies 1 jaar en daarom pakken we groots uit! Hoe we dit doen?

  • elke bestelling krijgt de hele maand augustus een cadeautje in Houtspel-stijl
  • elke dag heeft een ander product een korting die kan oplopen tot 20%, neem dus vaak een kijkje om te zien of jou favoriete product erbij zit!
  • de hele maand augustus sponsort Houtspel stichting villa Joep. Waarom we gekozen hebben voor villa joep lees je hieronder.

 

Waarom dan juist Villa Joep?

Houtspel heeft Villa Joep gekozen vanwege 3 redenen die voor Houtspel belangrijk zijn:

Villa Joep is er voor kinderen

Houtspel richt zich net als stichting Villa Joep op kinderen. Kinderen zijn de toekomst en het is dan ook verschrikkelijk dat juist kinderen door deze ziekte worden getroffen. Het doorstaan van de zwaarste chemokuren terwijl de kans op overleven slechts 20% is, is onverdraagbaar.

Villa Joep is een specifiek fonds dat gaan kosten heeft

Net als Houtspel heeft Villa Joep een specifieke doelgroep en is daardoor anders dan de vele algemenere fondsen en instellingen. Villa Joep richt zich specifiek op het stimuleren en versnellen van het onderzoek tegen de ziekte zelf en niet op bijbehorend promotie- en informatiemateriaal. Je weet dus altijd precies waarvoor je een bijdrage levert. Villa Joep wordt gerund door vrijwilligers en alle bedrijven en instellingen verlenen gratis medewerking. Elke donatie komt hierdoor voor 100% ten goede aan het onderzoek tegen deze ziekte.

Villa Joep is relatief onbekend en kan daarom alle aandacht gebruiken

Villa Joep besteed haar inkomsten geheel aan het onderzoek tegen neuroblastoom. Dat is een van de pijlers van stichting maar daarmee maakt het zichzelf wel moeilijk: er worden geen middelen ingezet om extra bekendheid te verwerven want dit zou ten kosten gaan van de middelen voor het daadwerkelijke onderzoek. Dat is precies de reden waarom Houtspel tot voor kort nog nooit van deze stichting gehoord had. Omdat we willen dat de kans op overleven zo snel mogelijk verhoogd wordt dragen we de stichting een warm hart toe. Daarom verdienen zij alle extra aandacht waar wij hierdoor aan bij kunnen dragen.

Hoe wordt Villa Joep dan door Houtspel gesponsord?

Houtspel doneert 10% van de totaal gemaakte omzet in Augustus aan Villa Joep. Dit zal onder andere gebeuren door 5000 Flyers te laten maken zodat stichting Villa Joep wat extra in de schijnwerpers komt te staan.