Almere dichtbij

Vorige week gebeurde er iets wat je niet elke dag gebeurd, ik werd gebeld door een verslaggever van de Almere Dichtbij. Of ik mee wilde werken aan een interview voor de nieuwe rubriek "Duurzaam?" waarin aan bedrijven uit Almere wordt gevraagd naar hun kijk op duurzaamheid. Dat wilde ik natuurlijk wel!

Er volgde een gesprek van zo'n 20 minuten waarin van alles werd gevraagd over het houten speelgoed van Houtspel.nl en de houten decoraties en accessoires van Houtspul.nl. Wat vinden wij van duurzaamheid, hoe controleren wij duurzaamheid, hoe passen wij duurzaamheid toe in ons eigen huishouden en natuurlijk nog veel meer. En toen was het afwachten tot het stuk op 13-09-2014 zou verschijnen. 

Op de bewuste zaterdag konden we niet wachten tot de bezorger het huis-aan-huisblaadje door de brievenbus zou werpen. Het plaatselijke nieuws werd even gelaten voor was het was en de rubriek Duurzaam? werd snel tevoorschijn getoverd. Gelukkig, we staan er mooi op met nog wat extra aandacht voor de lantaarn met uiltjes

Met erg veel trots presenteren wij dan ook: Houtspel in de Almere Dichtbij