houten paas decoratie

Nu de wind ons nog ijzig koud van de fiets af waait zouden we het bijna vergeten maar over twee weken is het alweer pasen! Hoogste tijd dus om ons huis in paas sfeer te brengen. Om je hier een beetje mee op weg te helpen hebben we de 11 leukste houten paas producten voor je bij elkaar gezocht. Of je nu houdt van een zeer sobere sfeer of je bent meer het "hele huis versieren" type, bij deze toppers zit vast wel iets naar je gading. 

1. Deze 7-delige houten haasjes slinger is een lust voor het oog en erg leuk om op te hangen bij je seizoenstafel of om je seizoensboom mee te versieren. De haasjes worden geleverd aan een groen lint en kost € 6,50. 
2. Het 13-delige houten knutsel paas tafereel is niet alleen erg leuk om te zien, het is ook nog eens heel leuk om te decoreren en zo het tafereel echt helemaal bij je interieur te laten passen. Doordat het paas tafereel zo wordt geleverd dat de figuren rechtop kunnen staan is dit tafereeltje ook uitermate goed geschikt om je seizoenstafel mee aan te kleden. Het tafereeltje kost €2,50. 
3. Het paas silhouet van De Noest is de perfecte paas aanvulling voor je silhouetlamp. Maar ook zonder lamp is dit silhouet een welkome aanvulling in jouw paas-huis, bijvoorbeeld in een kaartenhouder. Het silhouet kost €13,25. 
4. De 6-delige houten paashanger is een echte topper om jouw muur of deur in paas sfeer te krijgen. De hanger bestaat uit 3 haasjes, twee eieren en een wit koordje om de onderdelen met elkaar te verbinden. De hanger wordt geleverd in onbewerkt hout wat hem zeer geschikt maakt om naar eigen inzicht kleurtjes te geven. De hanger kost € 4,50. 
5. De houten paashazen zijn geweldig om je huis een paas make-over te geven. Doordat de hazen worden geleverd in onbewerkt hout kun je ze eenvoudig schilderen, of schilder alleen de buitenkant of binnenkant voor een verrassende twist. De grootste haas is maar liefst 16,5 cm hoog en het paar kost € 5,95. 
6. De 10-delige set met houten pasen inkleurhangers is geweldig om je paastakken of seizoenboom mee aan te kleden. De 10 hangers wordt geleverd in hout met daarop zwarte lijntjes en kunnen direct betekend of beschilderd worden. De set van 10 kost € 2,50. 
7. De stilistische mini houten konijnen van Atelier Pierre zijn een feestje om naar te kijken en geven op een zeer subtiele manier een paas sfeer in huis. Het konijnen stel kost €3,75. 
8. Zie jij de houten haasjes al bij jou in huis staan? Het houten hazenstel wordt geleverd in onbewerkt hout en is hierdoor geweldig om te beschilderen in elke gewenste kleur maar ook neutraal is het een geweldige aanwinst voor elke woning. Het stel kost € 5,95. 
9. De houten paashaas van Holztiger komt al aangesprongen met zijn eitjes. Leuk om mee te spelen of om neer te zetten op de seizoenstafel. Het paashaasje kost € 4,95.
10. De 6-delige set met paashangers bestaat uit 6 vrolijke houten paas figuren. De figuren van ongeveer 12 cm hoogte zijn erg leuk om samen in te kleuren en daarna op te hangen in je paastakken of seizoensboom. De set kost € 4,25. 
11. De 27-delige set met houten mini paas figuren geeft eindeloos knutselplezier met pasen. Beschilder de figuurtjes en maak er paas kaarten van, of decoreer je menukaart voor het paasdiner of ... de mogelijkheden zijn eindeloos! De set van 27 figuurtjes kost € 3,25.