advent seizoenstafel

Nu Sinterklaas weer met zijn pieten naar Spanje is vertrokken is het in huize Houtspel de hoogste tijd om alle Sinterklaas versiering op te ruimen en om ons voor te gaan te bereiden op de advent- en kerstperiode. Daarom toverden wij onze seizoenstafel om tot een advent seizoenstafel. Benieuwd welke producten we hiervoor gebruikten? Kijk naar de foto hierboven en lees met ons mee: 

1. In deze donkere tijd is het extra fijn om een lichtje aan te hebben. De silhouetlamp van de Noest leent zich hier zeer goed voor. Een subtiel licht dat aan te passen is aan elke seizoen door er een ander silhouet in te schuiven. De lamp kost € 43,95. 
2. Natuurlijk gebruikten wij voor de advent seizoenstafel het speciale advent silhouet van de Noest. De mooie houten afbeelding wordt extra uitgelicht door de lichte blauwe achtergrond waar het licht, als de lamp aanstaat, prachtig doorheen schijnt. Het silhouet kost € 13,25. 
3. De mooie zijden speeldoek die onze seizoenstafel omlijst is van Sarahs Silks. Binnenkort op tientalenten te krijgen. 
4. De leuke houten houtkrul kerstboompjes staan op houtenkerststal.nl. De set bestaat uit 5 boompjes oplopend in grootte waarbij de kleinste 3 cm is en de grootste 10 cm. De set kost € 9,95. 
5. De ezel waar Maria op rijdt is van het duitse merk Holztiger. De ezel wordt met de hand gemaakt en geschilderd en kost € 7,95. 
6. De bijenwas kaarsen in de vorm van een kerstboom vind je op tientalenten.com. De kaarsen kosten € 2,95. 
7. Het pad wat Jozef en Maria volgen hebben we gemaakt van halfedelstenen. Ook deze vind je op tientalenten.com. De stenen worden verkocht in een set van 10 welke € 3,95 kost. 
8. En dan natuurlijk nog Jozef en Maria en het stalletje. Deze behoren allemaal tot de peg doll kerststal, een leuke set welke bestaat uit 12 houten onderdelen waarmee je zelf je eigen kerststal kan knutselen. De peg doll kerststal kost € 12,95. 

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst