winterse seizoenstafel

Hoewel je het buiten nog niet echt ziet is koning winter inmiddels naar ons onderweg. Daarom bouwden wij onze seizoenstafel snel om tot een winterse seizoenstafel waarbij we uiteraard allerlei producten die we in de webshop verkopen gebruikten. Het resultaat is een heerlijk winters tafereel waardoor wij er helemaal in hebben gekregen: laat die sneeuw maar komen! 

Benieuwd welke producten we voor deze seizoenstafel hebben gebruikt? Kijk naar de foto hierboven en lees met ons mee. 
1. De lichtblauwe wollen doek komt uit het winters seizoenstafel pakket van Filges. Je koopt deze doek samen met twee andere kleuren in winterse kleuren (donkerblauw en lichtpaars) voor € 29,50 bij Tientalenten.com
2. De houten boompjes komen met zijn vieren als set in onbehandeld hout waarna je ze zelf naar eigen keuze kunt schilderen. De 4 knutsel dennenboompjes kosten € 4,25. 
3. De kleine ijsbeer van het Duitse Holztiger is natuurlijk een echte winterse must have. Niet alleen super leuk op de seizoenstafel maar ook geweldig voor kinderen om mee te spelen. De kleine ijsbeer kost € 6,50. 
4. Net als de kleine ijsbeer hoort deze ijsbeer natuurlijk in elk winters tafereel. De ijsbeer is prachtig gemaakt en spreekt bij bijna elk kind tot de verbeelding. De grote ijsbeer kost € 8,50. 
5. De miniatuur slee is een geweldige uitbreiding voor elke winter seizoenstafel. Hij staat al op jouw tafel voor € 1,50. 
6. De brikkon boom is niet alleen geweldig om met lego mee te spelen, hij staat ook super goed op de seizoenstafel! Echt van alle markten thuis dus. Je koopt de boom voor € 17,95. 
7. Natuurlijk staan ook de nins van de wintertafel nins set op deze seizoenstafel. Met hun prachtige winterse kleuren en hun veelzijdigheid zijn deze nins altijd een must have. Je koopt de nins samen met bakjes, ringen en schijven in het blauw/ paars en grijs/wit voor € 31,50. 

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst