feeling blue?

Vandaag is het blue monday, geen betere dag om onze blauwe producten in het zonnetje te zetten want zeg nou zelf: van zo'n mooie collectie wordt je toch vanzelf blij?

1. De blauwe grot van Gluckskafer is niet alleen een plaatje om te zien maar ook zeer leuk om mee te spelen. Stapel de onderdelen op elkaar, gebruik de delen als brug of laat er je dieren in wonen, de grot is van alle markten thuis. Te koop voor € 29,95. 

2. Deze blauwe blokkenset van Grimm's in de vorm van een grachtenpand bestaat niet alleen uit 18 blauwe blokken in diverse vormen maar ook uit een paar houten balkjes en een leuk houten poppetje. Ideaal om uren mee te bouwen en ontwerpen en prachtig om als grachtenpand in de speelhoek neer te zetten. Deze blokkenset kost € 39,50.

3. Het droomdeurtje in de kleur blauw wordt geleverd met een brievenbusje en een mini sleutel. Hoewel het deurtje natuurlijk uitstekend als decoratie neergezet kan worden zit er ook een diepere gedachte achter, namelijk het verwerken van kinderen hun ervaringen van alledag en voor het gebruik als extra ondersteuning in bijzondere situaties. Het deurtje kost € 24,99. 

4. Deze leuke blauwe houten vrachtwagen is klein maar fijn. Door zijn ontwerp houdt het dappere vrachtwagentje heerlijk vast door kleine kinderhandjes en met zijn vracht van 3 losse blokken is dit vrachtwagentje een genot om mee te spelen en vele avonturen mee te beleven. Het vrachtwagentje rijdt naar jouw huis voor € 12,50. 

5. De prachtige blauwe houten stenen van Bajo zijn een genot om mee te spelen, naar te kijken en om vast te houden. Het gladde oppervlak met prachtige blauwtinten zorgen voor een waanzinnige set waarmee je eindeloos kunt bouwen, stapelen of kunt gebruiken als decoratie op de seizoenstafel. De 10 houten stenen in 4 verschillende maten kosten € 36,50.

6. Het droomtafeltje met twee krukjes zijn een perfecte aanvulling op het droomdeurtje maar kunnen uiteraard ook heel goed zonder deurtje gebruikt worden. Zet het tafel met krukjes bij je poppen, creëer een kabouterhoek of gebruik de set op je seizoenstafel. De tafel met twee krukjes kosten € 14,99.

7. De walvis van Holztiger is een imposante verschijning die elk kind tot de verbeelding zal spreken. De dieren van Holztiger zijn een genot om mee te spelen, houden gemakkelijk vast en gaan nooit vervelen. De walvis kost € 9,95. 

8. De houten golf van Grimm's kan uiteraard niet in onze blauwe favorieten lijst ontbreken. Met zijn prachtige vorm en verscheidene onderdelen leent deze golf zich voor zowel spelen als decoratie. En natuurlijk is deze mooie golf ook uitstekend te combineren met de andere elementen van Grimm's. De golf kost € 23,95.

9. De blokkenset kabouter gemeentehuis van Grimm's is een deel uit een hele serie kabouterhuisjes. De stevige houten blokken met natuurlijke vormen lenen zich uitermate goed om mee te bouwen en steeds nieuwe vormen te bedenken. Voor € 14,95 kan deze blokkenset jouw speelhoek of seizoenstafel verfraaien. 

10. De blauwe stationwagen van Grimm's is een prachtige houten auto die bewijst dat het beste speelgoed soms uit heel simpele vormen bestaat. De auto rijdt perfect op elke ondergrond, is een plaatje om te zien en kost slechts € 8,95.

11. De wintertafel nins set van Grapat bestaat uit 27 losse onderdelen waarmee kinderen eindeloos hun fantasie kunnen gebruiken. De houten poppetjes, schijven en ringen zijn geschilderd in prachtige winterse kleuren en kosten € 31,50. 

12. De sleutelhanger met blauwe kralen is een geweldige sleutelhanger (en ik kan het weten want ik gebruik hem al bijna 6 jaar) die er niet alleen heel mooi uit ziet maar ook heel handig in gebruik is. De sleutelhanger kost € 6,50. 

13. Natuurlijk vergeten wij ook de allerkleinsten niet want de rammelaar met blauwe kralen is een geweldig stuk speelgoed speciaal gemaakt voor baby's. Natuurlijk kun je ermee rammelen voor een subtiel geluid maar ook als bijtring is de rammelaar zeer goed geschikt. De rammelaar kost € 11,25. 

14. Dit prachtige houten zwanen silhouet is speciaal gemaakt voor in de silhouetlamp van De Noest. Het silhouet geeft twee verliefde zwanen weer die op een zomerse dag met een stak blauwe lucht aan het zwemmen zijn. Het silhouet kost € 13,25.