houten kerstboom versiering

Eerder schreven we al dat je voor originele houten kerststalletjes echt bij Houtspel moest zijn maar..... wist je dat Houtspel ook een paar geweldige houten kerstversieringen heeft? Hieronder een lijst van de kerstversieringen van goedkoop naar duur. Neem snel een kijkje of er ook wat voor jou bij zit!

1. Voor maar €3,25 per stuk heb je zo'n geweldig houten kerstboompje met schors in huis. De kerstboompjes staan geweldig op elke seizoenstafel en passen heel goed bij bijvoorbeeld het kerststalletje in bos.

2. Voor €5,30 heb je dit eland met schors. Dit eland is zo'n 10 cm hoog en 10,5 cm breed en fleurt met zijn rode dasje elke kamer op!

 

3. Deze houten waxinelichtje-houders kosten €6,45 maar... daarvoor krijg je ze wel alle 3! De houders worden geleverd in effen hout en zijn bedoeld om zelf in te kleuren, mooi te maken. Ideaal om de kerstvakantie met je kinderen mee te beginnen of voor het vullen van een lange winteravond!

4. Ik denk dat het al bekend is dat wij helemaal dol zijn op de houten dieren van Holztiger maar..... Holztiger maakt ook een paar geweldige houten bomen zoals deze kleine conifeer. Een geweldige aanvulling op elke kerstset! En dat voor maar €6,50!

5. Een echte topper van Gluckskafer: deze houten denneboom lijkt misschien wat duurder met zijn €11,50 maar niets is minder waar. Je krijgt voor dat geld namelijk niet 1 maar wel 6 houten dennebomen en het is nog een puzzel ook!

Prachtig om naar te kijken en neer te zetten rond de kerst maar ook erg leuk om de rest van het jaar mee te spelen!

   . .