it's raining cats and dogs

"It's raining cats and dogs". Nederland gaat gebukt onder een bijzonder regenachtige dag. En daar worden wij bij Houtspel maar wat blij van! Want al die geweldige houten katten en honden producten, daar kun je toch niet anders dan blij van worden? Benieuwd wat er bij Houtspel allemaal naar beneden kwam vallen?

1. Deze gestileerde kat en hond met een houten buitenkant en een gekleurde rand komen uit de boerderij dieren set van Gluckskafer. De set bestaat uit 24 houten onderdelen zoals dieren en hekjes en kost € 29,95.
2. Het tekkel dansdiertje is het ouderwetse dansdiertje met een geweldig design. Wanneer je op de knop aan de onderkant drukt zal de houten tekkel met zijn elastieke binnenkant gaan dansen, dansen en dansen. Het tekkel dansdiertje kost € 7,50.
3. De moederpoes met twee jongen is een prachtige mini puzzel bestaande uit een moederpoes en twee kleine katjes die zich in haar buik kunnen verstoppen. De moederpoes kost € 10,50.
4. Deze stoere kat vind je op het Sint Maarten Silhouet van de Noest. Het silhouet is zeer goed te combineren met de silhouetlamp van de noest en vraag om een plekje op je seizoenstafel. Het silhouet kost € 13,25. 
5. De houten hond van Holztiger is een feest om naar te kijken of om mee te spelen. De hond is met de hand gemaakt en gekleurd en houdt zeer goed vast voor kleine kinderhandjes. De hond kost € 6,95.
6. De zittende kat van Holztiger is net zo'n topper als zijn voorganger. De kat is met haar mooie ronde vormen en indringende groene ogen een zeer herkenbaar dier voor elk kind. Super leuk om mee te spelen en te combineren met andere huisdieren. De zittende kat kost € 5,95. 
7. De zwarte kat is een geweldig grappig dier. Met zijn hoge rug lijkt het erop dat hij elk moment de gordijnen in kan springen, maar eigenlijk is hij dol op knuffelen en spelen. De zwarte kat kost € 5,95. 
8. De tekkel op wielen donker is een super leuk speelkameraadje voor kinderen. Met zijn stevige lijf en mooie ronde wielen kan de tekkel eindeloos achter je aan rollen en ook zijn oren kunnen bewegen zodat kinderen extra speel-mogelijkheden hebben. De tekkel op wielen kost € 19,95. 
9. De kleine boerderijhond komt ook van Holztiger. Deze leuke trouwe viervoeter is super om mee te spelen en allerlei scenario's mee na te spelen. De kleine boerderijhond kost € 5,95. 
10. De rollende kat is met haar eigenwijze uiterlijk een super leuk decoratie item voor in huis. Met als extra grapje haar bolle buik die in tegengestelde richting gaat rollen als je de kat voor- of achteruit duwt. De rollende kat kost € 6,95. 
11. De kleine kitten van Holztiger is een geweldig speels vriendje. De kitten is zeer goed met de andere dieren van Holztiger te combineren en kost € 4,50. 
12. De tekkel op wielen is een prachtige hond die er niet alleen fantastisch uit ziet maar ook super leuk is om mee te spelen. Haar lijfje houdt perfect vast voor kinderhandjes, haar wielen rijden moeiteloos over vrijwel elk oppervlak en haar oren draaien speels rondjes. De tekkel kost € 19,95. 
13. Deze prachtige houten kat en hond komen uit de dieren boerderij set van Goki. Samen met 10 andere boerderij dieren vormen deze kat en hond de perfecte set voor elke dieren-lover. De set kost € 19,95. 

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst