vandaag is rood

Vandaag, op de dag van de liefde zetten wij een van onze liefdes centraal: de liefde voor rood. Want zeg nou zelf: al dit prachtige rode houten speelgoed, daar wordt je toch spontaan verliefd op? Benieuwd welke leuke rode producten we voor je hebben uitgekozen?

1. Deze leuke klopspecht tikt zich met zijn rode verenpak langzaam maar zeker naar beneden. Een geweldig leuk stuk speelgoed wat jong en oud elke keer naar zich toetrekt. De klopspecht kost € 5,75. 

2. De rode raceauto van Bajo speelgoed is klein maar reuze fijn. Met zijn snelle bestuurder raced deze auto op zijn houten wieltjes de kamer door. Voor € 9,25 komt deze auto ook in jouw huis voorbij. 

3. De rennende vos van Holztiger is een prachtig stuk speelgoed om mee te spelen of om neer te zetten op bijvoorbeeld de herfsttafel. De met de hand gemaakte en beschilderde vos komt al voor € 7,50 naar je toe rennen. 

4. De rode houten kano van Gluckskafer wordt geleverd met twee houten peddels en is super om mee te spelen. Maak met blauwe doeken een rivier en laat de kano eroverheen varen of creëer een prachtige zomerse seizoenstafel, deze kano voelt zich overal thuis. Voor € 7,50 vaart deze kano ook in jouw huis. 

5. Het kabouterhuis slager bestaat uit 4 rode blokken in prachtige vormen. De blokken vormen met elkaar een leuk kabouterhuisje maar zijn ook heel goed te gebruiken om mee te stapelen of bouwen. Voor € 10,45 kunnen de kabouters bij jou in de buurt ook hun vlees bij deze slager kopen. 

6. Het paddenstoel poppenhuis is een zeer compleet poppenhuis met een heel origineel uiterlijk. Het poppenhuis heeft twee verdiepingen welke met een trap aan elkaar zijn verbonden en een deur welke open en dicht kan. Bij dit poppenhuis worden niet alleen meubeltjes maar ook twee bewoners geleverd en dat alles voor € 59,95. 

7. Het stapel element vuur van Grimm's bestaat uit 5 delen welke tezamen een vlam vormen. De vlam is zowel als decoratie als speelgoed te gebruiken. Leuk voor op de seizoenstafel of om de mooiste torens mee te bouwen. De vlam kost € 21,95.

8. De houten krab van Holztiger is met zijn zeer originele vorm een super stuk speelgoed wat bij elk kind tot de verbeelding zal spreken. Bovendien is het ook een zeer dankbare decoratie voor op de zomertafel. De krab kost € 4,50.

9. Het dwergenhuis van Gluckskafer bestaat uit 8 houten bogen die in elkaar passen. Een prachtig stuk speelgoed wat kinderen zal uitnodigen om hun fantasie te gebruiken en steeds tot nieuwe speelmogelijkheden te komen. Ideaal voor het bouwen van torens, om dieren in te laten wonen of om huisjes voor je peg dolls van te maken. Het dwergenhuis kost € 26,50. 

10. Het kabouterhuis vuurtoren vormt met zijn 4 houten blokken een zeer herkenbare baken op land. De blokken zijn uiteraard los te gebruiken om mee te bouwen maar zijn gestapeld ook een zeer leuk stuk speelgoed. De vuurtoren laat voor €10,50 ook zijn licht op jou schijnen. 

11. De staande vos van Holztiger is met zijn prachtige vorm en warme rode kleur een geweldig dier dat elk kind (en volwassene) zal aanspreken. De vos staat voor € 7,50 ook bij jou tussen het speelgoed of op de seizoenstafel.

12. De leuke sleutelhanger met rode kralen ziet er niet alleen heel gezellig uit, hij is ook heel handig! Door het draaislot op de sleutelhanger open te draaien kun je heel eenvoudig sleutels bijvoegen of eraf halen. De sleutelhanger kost € 6,50.

13. Het leuke rode houten bootje van Grimm's bestaat uit 3 verschillende onderdelen. Een ronde onderkant en twee houten blokken welke met een soort van pen- en gatverbinding vastzitten op de onderkant. Erg leuk voor jonge kinderen om mee te ontdekken en te spelen. Het bootje kost € 7,50. 

14. Dit leuke kleine houten vangspelletje is ideaal om te oefenen met je motorische vaardigheden. Het doel van het spelletje is simpel: vang het kraaltje in het rode bakje. Klinkt simpel he? Maar helaas, dat is het niet! Een leuk product dat je uren van plezier zal geven. Voor € 2,95 kun jij ook gaan vangen. 

15. Deze leuke blokkenset in de vorm van een grachtenpand met mooie gele en rode blokken is een echte aanwinst voor elke blokkenfanaat. De set bestaat uit 10 gekleurde houten blokken in verschillende maten en vormen, twee houten plankjes en een houten achterkant. Leuk om de mooiste torens, vormen of gebouwen mee te bouwen. Het grachtenpand kost € 20,95.

16. Deze prachtige houten herfstboom is onmisbaar op elke seizoenstafel of in het creatieve spel. De met de hand gemaakte en beschilderde boom kost € 8,50.

17. Dit leuke rode autootje is een feest om naar te kijken of om mee te spelen. De auto rijdt moeiteloos met zijn houten wielen over de grond en is met zijn opvallende kleur zeer aantrekkelijk voor kinderen. De rode coupe kost € 8,95.

18. De leuke poppetjes, bakjes en schijven van deze set vind je in de zomertafel nins set van Grapat. De set bestaat uit 27 onderdelen in 3 verschillende kleuren en geeft kinderen weer een tal van nieuwe speelmogelijkheden. Geweldig om te combineren met ander speelgoed of om te gebruiken op de zomertafel. De set kost € 31,50.

19. Het leuke Sint Maarten silhouet van De Noest is met zijn rode achtergrond de perfecte decoratie rond 11 november. Het silhouet is gemaakt om te plaatsen in de silhouetlamp van De Noest maar kan ook perfect in een kaarthouder geplaatst worden. Het silhouet kost € 13,25. 

20. De coole rode surf auto is niet alleen geweldig om mee te spelen maar ook om te zien. De surf auto rijdt met zijn houten wielen moeiteloos over de grond en houdt door zijn ramen heel handig vast voor kleine kinderhandjes. Bovendien is het surfplank van de auto af te nemen waardoor je daar ook eindeloos mee kunt spelen. De surf auto kost € 13,50.

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst