seizoenstafel herfst

Met de regen die naar beneden komt, de bomen die in de wind heen en weer waaien en de bladeren die langzaam kleuren kunnen we er niet omheen: de herfst is begonnen! Dus gingen we in huize Houtspel aan de slag om onze seizoenstafel om te bouwen tot een herfsttafel. Sterker nog: we maakten er twee! Volledig opgebouwd met materialen die in onze webshop (of in de natuur) verkrijgbaar zijn en waarmee ook heerlijk gespeeld kan worden.

Benieuwd wat we gebruikt hebben?

- Voor herfsttafel 1 zijn we uitgegaan van een XL houten schijf,  hierop zetten we zo'n mooie grote eikenboom van Holztiger, een egeltje met boombast dat rustig in de rondte schuifelt, twee nins van de herfsttafel nins set en kleurden we 5 houten eikeltjes in herfstkleuren. De producten zetten we eenvoudig op de houten schijf en voilà, onze herfsttafel was een feit. Wanneer jij ook deze herfsttafel wil maken, de totale kosten van deze tafel zijn € 59,95. 

- Ook voor hefststafel 2 gingen we uit van zo'n mooie XL houten schijf. Ook de 5 houten eikels welke we een herfstig kleurtje hebben gegeven kregen een mooi plekje. Een mooie vos van Holztiger komt aangerend en de Nins van de herfsttafel set spelen lekker met de herfstschatten. Deze herfsttafel kan natuurlijk steeds worden aangepast met andere leuke herfstdieren en kost in zijn totaal € 47,00. 

Heb jij je herfsttafel ook al staan?