Wist je dat Grimm's het allereerste merk was van onze webwinkel? De prachtige vormen, heldere kleuren, wij waren direct helemaal verliefd, wouw! Inmiddels zijn we bijna 5 jaar verder en in deze 5 jaar is onze liefde voor dit bijzondere merk waarbij vakmanschap en creativiteit voorop staat alleen maar gegroeid. Het is dan ook elk jaar weer een feest om een nieuwe gids op de deurmat te ontvangen. En dit jaar helemaal want wouw, Grimm's heeft dit jaar meer nieuwe producten dan ooit. Sterker nog, er zijn 3 nieuwe lijnen opgezet. Dezelfde prachtige vormen maar dan in nieuwe kleuren: 

Grimm's houten speelgoed neutraal

De eerste collectie is deze fantastische neutrale collectie. Vertrouwde Grimm's vormen uitgevoerd in blank hout, ideaal voor een ieder die niet zo dol is op kleur. Alle producten van Grimm's zijn gemaakt van lindehout, esdoornhout of berkentriplex, wat zorgt voor lichte en stevige producten. 

Grimm's houten speelgoed pastel

De tweede collectie is de pastel collectie, mooie zachte kleuren die natuurlijk fantastisch passen bij de zachte ronde vormen die het speelgoed van Grimm's biedt. Bovendien is de collectie van Grimm's ook uitgebreid met nieuwe vormen, wat dacht je bijvoorbeeld van deze mooie grot, de blokkenset en de halve bogen waarmee je je regenboog heel simpel omtovert tot de mooiste poppenhuizen. 

Grimm's houten speelgoed zwart/wit

En dan de derde collectie, een collectie waar wij stiekem erg naar uitkeken. De zwart/wit collectie. Jawel, wie had dat ooit gedacht maar de mooie ronde vormen van Grimm's zijn ook werkelijk prachtig wanneer ze uitgevoerd zijn in zwart wit. Ideaal dus voor een ieder die niet houdt van kleur. Wist je trouwens dat deze collectie oorspronkelijk bedacht is voor kinderen met een beperkt zicht? De contrasterende kleuren maken het namelijk makkelijker om de vormen te onderscheiden. 

Omdat wij ze allemaal even mooi vinden vragen we ons af: welke lijn heeft jou voorkeur? 

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst