owlsome uilenpary

Hoera, welkom op onze owlsome uilenparty waarin we een feestje vieren samen met al onze uilen. Ben jij benieuwd wie er allemaal op ons feestje verschenen zijn? Kijk dan naar de foto hierboven en lees met ons mee. 

1. De leuke blokkenset van Grimm's die bestaat uit een stevige basis met 3 houten blokken in de vorm van uiltjes in verschillende kleuren en diktes openen het feest. De blokkenset is geweldig leuk om neer te zetten als decoratie of om mee te spelen en natuurlijk uitermate goed te combineren met andere bouwblokken. De uilen blokkenset is te koop voor € 18,50. 

2. De uilen bijtring van Grimm's is met zijn zachte vormen en onbewerkte uiterlijk het ideale speelgoed voor baby's. De randen zijn precies goed om met kleine babyhandjes stevig vast te kunnen pakken en het hout nodigt uit om in je mond te stoppen wanneer de eerste tandjes op komst zijn. De babygrijper uil is verkrijgbaar voor € 8,95. 

3. De lantaarn met uiltjes is al jaren een grote hit op Houtspel. De boomstam kandelaar geeft plaats aan 1 waxinelichtje die, als het brandt, de uiltjes op de tak extra goed uitlichten. Door het handvat is de uilenlantaarn zowel neer te zetten als op te hangen wat nog veel meer mogelijkheden voor gebruik van de lantaarn geeft. De lantaarn uiltjes is de koop voor € 19,95. 

4. Het ouderwetse houten elastiek figuur in een leuk hip uilenjasje. De losse onderdelen van deze stoere uil zijn verbonden met elastiek waardoor hij, als je onderin de houder op de knop drukt, gaat dansen alsof zijn leven ervan af hangt. Het uil dansdiertje kost € 6,95. 

5. Deze geweldige uilen matroesjka is pas net bij Houtspel binnen gelopen. De matroesjka pop bestaat uit 4 uilen in verschillende kleuren en uitvoeringen die steeds in elkaar passen. Geweldig om te gebruiken als decoratie, om mee te spelen of om mee te sorteren naar groot/ klein. De uilen matroesjka kost € 16,50. 

6. De bruine uil van Holztiger heeft misschien een beetje een streng uiterlijk maar daaronder is het echt een schatje. De uil is geweldig om mee te spelen of om de combineren met de andere holztiger dieren. Voor slechts € 5,95 komt hij naar je toe vliegen. 

7. En naast de bruine uil is ook de leuke uil met blauw en geeltinten van de partij. De holztiger uil heeft een vriendelijk uiterlijk en speelt heel graag met jou en de andere holztiger dieren. Voor slechts € 5,95 een vriendje voor het leven.

8. Op zoek naar een origineel design voor aan de muur of voor het raam? Dan is deze boom met uilen echt jouw product. De houten boom is gemaakt van 3mm dik multiplex waardoor hij zowel ingelijst als los te gebruiken is en geeft met zijn 3 uilen en de loerende kat die jacht maakt op de uilen elke kamer wat speels. De boom met uilen kost € 12,95. 

9. Onze laatste uil heeft misschien geen hoofdrol maar de uil op het herfstsilhouet van De Noest wilde ook zeker ons feestje niet missen. Het silhouet is uiteraard geheel geschikt om te gebruiken in de silhouetlamp van De Noest maar kan ook heel goed los neergezet worden, bijvoorbeeld op je seizoenstafel. Je koopt het herfstsilhouet voor € 13,25.