paas / lente musthaves

Wat een fijne week komt eraan. Niet alleen is gisteren officieel de lente begonnen, ook is het over een week alweer pasen! Hoogste tijd om onze seizoenstafel om te toveren tot een lente/ paas tafel. Heb jij nog wat inspiratie nodig? Wat dacht je van deze top 7 vol met lente/ pasen must haves?

1. Een van onze nieuwste producten en ooh wat zijn we er blij mee. Deze haasjes slinger bestaat uit 7 houten haasjes met daarop een leuk groen staartje geschilderd. De slinger wordt inclusief het vrolijke groene lintje geleverd, is een meter lang en kost €6,50.

2. De lente betekend dat we weer met zijn allen naar buiten kunnen, de tuin in en volop werken in onze moestuin. Dit poppenhuis tuintje staat helemaal in het teken daarvan. Het tuintje heeft 32 mini onderdelen zoals zaadjes, plantjes, een schepje en een gietertje en kost €12,50.

3. Zijn jullie al een het knutselen geslagen voor pasen? De laatste tijd zijn er op onze blog al een stel leuke paas knutsels voorbij gekomen zoals een ijsstokjes kuikentje maar natuurlijk kun je ook een stuk eenvoudiger een geweldig leuk resultaat bereiken zoals met deze set van 6 houten paas hangers. De houten hangers zijn zo'n 12 cm hoog en een set van 6 hangertjes kost slechts €3,95. 

4. Eigenlijk onmisbaar op elke seizoenstafel is natuurlijk de silhouetlamp van De Noest. In deze mooie houten lamp schuif je gemakkelijk verschillende silhouten zodat de lamp aan te passen is aan elk seizoen of gebeurtenis zoals een verjaardag. Natuurlijk kan op onze lente seizoenstafel het lente silhouet dan ook niet ontbreken! Het silhouet kost €12,95.

5. Op een mooie seizoenstafel mogen een paar mooie houten dieren van Holztiger natuurlijk niet ontbreken. En deze leuke houten kip met houten kuikentjes maken de lente seizoenstafel helemaal af. De mooie handgemaakte en met de hand geschilderde dieren zijn al verkrijgbaar vanaf €4,50 per stuk. 

6. Leuk om mee te knutselen en je eigen lente schilderij mee te maken. Deze set mini figuurtjes tuin bestaat uit 27 houten mini vormpjes die allen met de tuin te maken hebben en kost slechst €3,25.

7. Prachtige kleuren en prachtige vormen, dat is dit leuke kabouterhuisje groenteboer van Grimm's. Het kabouterhuisje is zeer decoratief maar ook erg leuk om mee te spelen en kost €7,95.

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst