Sint maarten seizoenstafel

Nog maar een paar daagjes slapen en het is weer Sint Maarten. Daarom bouwden wij onze seizoenstafel alvast om van een herfst tafel tot een Sint Maarten tafel waarbij wij alleen Houtspel, Houtspul en Tientalenten producten gebruikten. Benieuwd welke producten wij precies gebruikten? Kijk naar de foto hierboven en lees met ons mee. 

1. De houten huisjes op deze seizoenstafel zijn te koop op Houtspul. Voor € 9,95 heb je een set van 4 verschillende huisjes in diverse maten. Super leuk op vrijwel elke seizoenstafel. 
2. De houten kaarthouder klein is een prachtige houder om je kaarten of tekeningen in tentoon te stellen. De kleine kaarthouder kost € 4,95. 
3. De prachtige Sint Maarten postkaart is van de hand van Marjan van zeyl en kost € 1,-.
4. De prachtige zijden doek welke we gebruikten is van Sarahs Silks. Deze en vele andere kleuren zijn binnenkort te koop op de nieuwe tientalenten.com. 
5. Over dit Sint Maarten poppetje schreven we een aantal jaar geleden al eens een uitgebreide blog. Het poppetje is gemaakt van een peg dol vrouw welke € 0,95 kost. De uitgebreide werkbeschrijving kun je hier vinden. 
6. De silhouetlamp van De Noest is de perfecte start voor elke seizoenstafel. De lamp is zo gemaakt dat je eenvoudig het silhouet aan de voorkant kunt wisselen zodat de lamp altijd bij het seizoen of gebeurtenis past. De lamp kan zowel neergezet worden als opgehangen en kost € 43,95. 
7. Het Sint Maarten silhouet van de Noest is een prachtig aangemaakt silhouet van hout met een rode achterkant. Zodra de lamp aangaat geeft dit silhouet een zeer sfeervol licht maar ook zonder het licht is dit silhouet een plaatje om te zien. Het silhouet kost € 13,25. 

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst