winter seizoenstafel must haves

Hoewel er hier in Almere nog weinig van te merken is heeft de winter zijn intrede in Nederland gemaakt. Hoogste tijd om onze seizoenstafel in te richten als een echt winterwonderland. Voor iedereen die hier nog een beetje hulp bij nodig heeft hebben we de 8 beste winterproducten voor jullie op een rijtje gezet. Kijk naar de onderstaande foto en lees mee. 

1. Deze prachtig winternacht silhouet met een waxinelichtje maakt van de wintertafel zowel overdag als 's avonds een genot om naar te kijken. 

2. Wil je een wintertafel maken zoals de meest rechterfoto bovenaan (bron pinterest) dan zijn de prachtige drijfhout knutselplakjes een uitkomst. Hiermee maak je heel simpel een heel stijlvolle afscheiding tussen je wintertafel en de rest. Ook een leuk detail, de dieren op deze winter seizoenstafel zijn afkomstig van Cheekeyes!

3. De prachtige houten eland en houten rendier van Holztiger staan prachtig op elke wintertafel en zijn ook heel fotogeniek in de sneeuw!

4. Het spreekt een beetje voor zich natuurlijk maar het winterdieren pakket van Holztiger is natuurlijk onmisbaar op elke wintertafel. Het pakket bevat 6 winterse dieren zoals een wolf, een grote ijsbeer en een kleine ijsbeer, een albatros en een grote en kleine pinguïn. 

5. Heb jij al een silhouetlamp van De Noest? Natuurlijk is deze geweldige lamp ook ook op de winter aan te passen met dit leuke winter silhouet welke eenvoudig in de lamp te schuiven is maar door de dikte van het silhouet ook goed in een kaarthouder op de seizoenstafel te zetten is. 

6. De kabouterhuisjes van Grimm's zijn niet alleen heel origineel om te zien en erg leuk om mee te spelen, ze zijn ook goed te gebruiken voor de seizoenen zoals dit kabouterhuisje school dat erg goed past op een winterse tafel. 

7. Het maanhuis van Gluckskafer is niet alleen een heel origineel stuk speelgoed, door zijn prachtige kleurstelling past het ook heel goed in een winters tafereel. 

8. Natuurlijk is het ook erg leuk om zelf te knutselen voor je winterse tafel. De peg dolls zijn hierbij natuurlijk een uitkomst. Met een beetje verf zijn deze in een oogwenk om te toveren tot winterse poppetjes zoals deze leuke sneeuwpop van een oude houten wasknijper!

8 winter seizoenstafel must haves

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan verlanglijst